IZRAČUNAJTE SVOJ NOVČANI BROJ I SAZNAJTE KAKO DA PRIVUČETE OBILJE: Osmica ima najveću sreću u finansijama

Izračunajte svoj novčani broj i saznajte kakva energija obilja vas očekuje!

Ime i datum rođenja svake osobe "kodiraju" informacije o njegovom životu. Svako od nas dolazi na Zemlju u određenom trenutku i ne bira slučajno svoju sudbinu. Ali, na žalost, niko od nas ne zna "šifru" koja bi sugerisala šta je tačno šifrovano u našim imenima i datumima rođenja. Stručnjaci u oblasti numerologije razvili su sistem koji vam govori kako da izračunate broj bogatstva na osnovu ličnih podataka.

Karakteristike novčanog broja

Numerolozi ističu da izračunavanjem ove cifre možete privući obilje i poboljšati svest o finansijama.

Pročitajte još:

GODIŠNJA NUMEROLOGIJA ZA 2021. GODINU: prognoze za ljubav, posao i novac za vaš lični broj

Horoskop: Koliko brojevi u numerologiji govore o vama?

NUMEROLOGIJA OBILJA: Izračunajte besplatno svoj lični broj i saznajte koji je idealan posao za vas

Da vas finansijski uspeh ne napusti, važno je da koristite svoj novčani kod u svakodnevnom životu i tokom perioda važnih događaja. Na primer, pri izboru telefonskog broja, broja kupljenih predmeta... Preporučuje se da obratite posebnu pažnju na karakteristike broja koje su predstavljene u nastavku. Pomoći će vam da maksimalno iskoristite moć obilja.

Kako izračunati novčani broj

Da biste izračunali svoj novčani broj, koristite šemu brojeva, od kojih svako ima jedno ili drugo slovo:

1 (u, o, l, b, lj);
2 (i, k, i, v, č);
3 (b, g, n, a);
4 (e, i, b, e);
5 (u, n, d, đ);
6 (f, s, z, e, j);
7 (k, š, v);
8 (c, p, s, r);
9 (h, t, m, ć).

Dodajte sve cifre svog imena i sakupite ih na jedan broj. Zatim izračunajte zbir datuma rođenja. Ovde takođe treba da dobijete jedan broj. Zatim dodajte oba broja da biste napravili jedan broj.

Primer izračunavanja novčanog broja:

Ana je rođena 05.07.1996. (ime 3 + 3 + 3 = 9, datum rođenja 7 + 5 + 1 + 9 + 9 + 6 = 37). Prvi broj je 9. Drugi broj je 3 + 7 = 10, 1 + 0 = 1. Zatim dodajemo dva broja: 9 + 1 = 10. Svodimo ga na jednocifren broj: 1 + 0 = 1.

Tako će kod valute za Anu biti 1.

Opisi brojeva

Broj jedan

Novac dolazi do vas kroz znanje, lično iskustvo i nezavisne projekte. Važno je da ste sposobni da radite samostalno, nezavisno od drugih. Glavno je imati kreativnu slobodu, nove ideje. Odlična opcija bila bi organizovanje sopstvenog posla.

Dva

Univerzum će vas obdariti finansijskim uspehom u zavisnosti od razmera vaših projekata. Što više ljudi ima koristi od vaše ideje, to je moćnija novčana energija koja dolazi iz svemira. Shodno tome, bolje je vaše materijalno stanje. Duhovni samorazvoj uvek treba da vam bude u prvom planu.

Tri

Da biste stabilizovali i poboljšali svoju finansijsku situaciju, preporučuje se da se bavite poslom vezanim za zabavu, poboljšavajući kvalitet slobodnog vremena drugih. To može biti organizacija svečanih događaja, kompozicija cveća, restoran. Važno je da je aktivnost zanimljiva i aktivna.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.