Novo doba

Uvek se desi ono sto želimo, ali ne na način kako to očekujemo.

Živimo u vremenu koje su stare Inke nazvale taripay pacha – vreme u kome ćemo se ponovo sresti sa sobom. Ukoliko shvatimo značenje četiri strane sveta (jug, zapad, sever i istok), četiri elementa (Vatra, Zemlja, Vetar, Voda) i četiri ključne reči koje ih određuju (usuditi se, želeti, znati i ćutati) – mi se povezujemo sa čistom svešću i manifestacijom nove ere – erom Vodolije.

Dobro došli na putovanje u Eru Vodolije! Vreme je da otpustimo sve što je staro da bismo izgradili ono što je sada i ovde – s ljubavlju, svetlom i istinom! Dozvolimo sebi da usvojimo reč  "biti" – umesto reči "imati" i "ostati".

Čovečanstvo se boji da se privikne na novo jer se boji da izgubi staro i poznato – sve što je imalo u Eri Riba. Zato je potrebno da mi, kao vratari između dve ere, osvestimo šta je to potrebno da radimo kako bismo ubrzali evoluciju i ušli u vreme u kome će se živeti bez straha, u ljubavi, u potpunom skladu sa prirodom.

Moj susret i rad sa Dajan Dun (Diane Dunn) vratio me je prirodi! Dajan je isceliteljka, šaman, pisac, spiritualni učitelj i humanista. Osnovala je centar u Peruu, u Svetoj dolini. Njena životna misija je da pomaže, leči i da ljude  "povezuje" s "novim dobom", šireći Munay-ki (što u prevodu sa Quchu-a znači "ja te volim").

Šamani povezuju simbol "novog doba", eru Vodolije, sa Chakanom – to je krst sa četiri kraka i četiri stepenika koji predstavljaju četiri strane sveta, četiri elementa i četiri ključne reči koje ih određuju. Chakana je poznata i kao krst koji narodi Anda koriste u spiritualnoj tradiciji.

Stepenici predstavljaju tri sveta u kosmologiji naroda Anda – materijalni, podzemni i viši, koji su povezani sa njihova tri osnovna principa – ljubavlju, mudrošću i služenjem. Chakana u centru ima krug koji označava božiji centar, čistu svest.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.