Napitak od 3 namirnice sprečava bolest: popijte čašu svakog dana i ojačajte imunitet

Zimski period donosi nam viruse i respiratorne infekcije koje dodatno slabe imunitet, ojačajte ga ovim prirodnim napitkom.

Za lečenje sezonskih bolesti poželjno je koristiti voćne sokove koji sadrže blagotvorne vitamine, zahvaljujući kojima ćete povratiti snagu i energiju.

Kombinacijom voćnih sokova ne samo da ćete preduprediti infekcije, nego ćete i brzo povratiti snagu nakon preležane bolesti i sprečiti njen povratak. Sok od ceđene pomorandže, u kombinaciji sa sokom od limuna i grejpfruta, obezbediće vam neophodni vitamin C.

Kako vas čaša vina može naučiti mindfulnessu?Kako vas čaša vina može naučiti mindfulnessu?U mnogim segmentima života smo već naučili da koristimo sjajne mindfulness tehnike a dosta smo i upoznati sa prednostima…

Poželjno je da pomešate po 1/4 soka od svakog voća, razblažite sa mlakom vodom i pijete nakon jela. Dovoljno je popiti 1-2 čaše ovog soka, svakog dana. Možete da dodate malo prirodnog meda ili matičnog mleča. Svakako bi trebalo da povedete računa ukoliko ste alergični na citruse ili pijete lekove koji su kontraindikovani sa ovom vrstom voća.

Izvor: Lovesensa

Lena Sudar

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.