OVO JE NAJVAŽNIJI ZNAK KOJI NAM ŠALJE UNIVERZUM: Pomaže da kreiramo svoju sudbinu onako kako želimo

Ovo je najvažniji znak od Univerzuma - Nikad ne treba da ga ignorišemo!

"Sinhronicitet je sveprisutna stvarnost za one koji imaju oči da je vide". - Karl Gustav Jung

Pojam sinhroniciteta u polje psihologije doneo je još Karl Gustav Jung, verujući da nam se svima događaju"važne slučajnosti" koje su značajne za naš životni put.

Sinhronicitet je zapravo način an koji naša podsvest sa nama komunicira. Naše unutrašnje JA pokušava da nam pošalje poruku, a ego je taj koji na sprečava da tu poruku primetimo i razumemo. Baš zbog toga smo sklonid a često zanemarimo važne znakove, poruke i simbole.

Pročitajte još:

KAKO TRAŽITI OD UNIVERZUMA DA VAS ČUJE I ISPUNI ŽELJE: Napravite ovih 5 koraka

7 STVARI KOJE POMAŽU DA PRIVUČEMO U ŽIVOT SVE ŠTO ŽELIMO: Univerzum je uvek uz vas

Ovaj pojam označava duboku veziu između vaše ličnosti i unutrašnjeg biće. Kada propširite granice, oslobodite um i počnete da primećujete ove znakov ekao putokaze, mnogo lakše ćete pronaći način za ostavrenje životne svrhe.

Sinhronicitet, odnosno poruka Univerzuma i vašeg višeg ja pokušaće da vas pronađe, ma koliko je ignorišemo. Možda ćemo čak i nakon zrelih godina uspeti da je primetimo, a ova poruka se manifestuje na razne načine.

Na primer, često ćete primećivati određeni broj koji za vas ima simbolično značenje ili ćete sresti nepoznatu osobu koja će vam dati važan savet za prelomni trenutak u vašem životu. To su te "važne " slučajnosti koje se javljaju sa jansim razlogom - da nas povežu sa našim bićem i pravom prirodom i podsete nas na životnu misiju koju teba da pratimo.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.