Najlepše slike prirodnog bogatstva Srbije: nezaboravno VIDEO putovanje po čarobnim predelima naše zemlje

Nezaboravno putovanje koje će vas podsetiti na prirodne lepote u Srbiji! Pogledajte čaroban video u kojem je na najlepši način prikazana Srbija tokom četiri godišnja doba...

Fotograf Dušan Stojančević je još jednom na najlepši način predstavio Srbiju i njene magične predele, piše National Geographic Srbija.

Srpski fotograf Dušan Stojančević se u celokupnom radu često osvrće na svoje korene, a o njegovim nezaboravnim umetničkim fotografijama i snimcima su pisali i strani mediji.

Da se podsetimo, britanski BBC je još prošle godine prepoznao njegov kvalitet i oduševio se Dušanovim projektom Svet u kapljici vode, a američki National Geographic je u okviru programa The Short Film Showcase objavio njegov video Dan u Beogradu.

Ovog puta Dušan je kombinujuću tajmleps, hajperleps tehniku i snimke dronom koji prikazuju prelepe destinacije u našoj zemlji tokom sva četiri godišnja doba napravio fantastičan video.

Fotografije koje su se našle na ovom snimku, Dušan je skupljao više od dve godine, pa tako na snimku možemo da vidimo Resavsku pećinu, Kopaonik, Drvengrad, Most na Adi, Vlasinsko jezero, Đavolju varoš, Uvac, Lazaricu, Žiču i još mnogo predela naše zemlje.

Iako u tri minuta, koliko traje ovaj video, nisu mogli da stanu svi jedinstveni predeli Srbije, sigurni smo da će nakon odgledanog snimka, turisti poželeti da nas posete, a da ćemo mi još više ceniti (ne)otkrivene lepote naše zemlje i poželeti da istražimo svaki njen kutak.

Izvor: National Geographic Srbija

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.