Mesečna TAROT prognoza za avgust 2019. godine: predviđanje sudbine za ljubav, posao i zdravlje

Mesečno tumačenje tarot karti za avgust 2019. godine - dolazi ljubav o kakvoj ste sanjali - rizikujte!

U avgustu našim poljima sudbine vladaju tri različite tarot karte, piše Lovesensa.

Saznajte šta vam mesečna tarot prognoza predviđa za avgust 2019. godine:

LJUBAV - Umerenost

Očekuju vas lepe promene na polju ljubavi. Bićete privlačni i zanimljivi suprotnom polu tokom avgusta. Očekuje vas lep društevn život, puno iskrenih razgovora, zagrljaja i razumevanja. Ako ste u vezi, postaćete još više bliski sa partnerom. Slobodna srca imaju šansu da upoznaju nekoga novog. To neće biti osoba koja će u vaš život uneti ludu energiju zaljubljenosti i poleta, već će vaš odnos na početku biti stabilan, miran i iskren. A vi ste baš o takvoj ljubavi sanjali.

Ljubavni horoskop za avgust 2019. godine: mesečni horoskop romansi i strastiLjubavni horoskop za avgust 2019. godine: mesečni horoskop romansi i strastiLjubavni horoskop - mesečna astro prognoza za romantična dešavanja u avgustu 2019. godine!

POSAO - Kraljica

Ova karta ukazuje da ćete u avgustu započeti novu karijeru ili ćete zauzeti lidersku poziciju. Ako ste razmišljali o krupnim koracima i promenama na poslu, avgust je savršen period. Budite maštoviti, ne plešite se da probate nešto novo, naročito ako imate šansu da se približite uspehu. Uskoro ćete dobiti vrednu nagradu za svoj trud, ali promena rutine može ugroziti druge segmente života. Nemate razloga za brigu.

ZDRAVLJE - Obešeni

Uprkos uspesima, osećate kao da sve u životu morate da dobijete na teži način. Iscrpljuje vas to što ovog meseca imate velike odluke i izbore, ali strah od promene vas samo koči. Budite maštoviti, malo se prepustite riziku, a svemir vam čuva leđa.

Horoskop - avgust će biti težak mesec za ova 3 znaka: evo ko posebno treba da bude na oprezuHoroskop - avgust će biti težak mesec za ova 3 znaka: evo ko posebno treba da bude na oprezuHoroskop - evo za koja će 3 znaka avgust biti rizičan mesec!

Izvor: Lovesensa

T.A.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.