MART će biti poseban mesec u 2020. godini: planete i čarobna energija promeniće mnoge stvari u životu svake žene

Saznajte šta će vam doneti predivna energija MARTA!

Žene koje otvoreno pokazuju svoju snagu, mudrost i sposobnosti kroz razne postupke, lakše koračaju kroz život i zahtevaju apsolutno poštovanje, piše Lovesensa.

Ako želite da privučete više hrabrosti i preuzmete rizik za svoju sreću, počnite pojačano da radite na sebi u posbnom mesecu u godini - u MARTU. Tada se budi najlepša ženska energija i otvaraju se nova poglavlja života.

U martu je praznik 8. mart, dan kada veličamo i slavimo žensku energiju. Takođe, kraj marta zvanično donosi proleće i nam nove vibracije i inspiriše nas da pravimo velike korake.

LJUBAVNI HOROSKOP do januara 2021. godine: evo koja 3 najsrećnija meseca donose romansu i obiljeLJUBAVNI HOROSKOP do januara 2021. godine: evo koja 3 najsrećnija meseca donose romansu i obiljeSaznajte u kojem mesecu vas očekuju najlepše šanse za ljubav do januara 2021. godine!

Nežna energija Sunca u znaku Riba predstavlja ženske principe. Vodeni znak Ribe simbol je intuitivnih senzacija. Sve što je vezano za znak Ribe ukazuje na emocionalnu percepciju, pa je ovo savršen period da malo dublje posmatrate svoju ličnost. Očistite dušu, rešite se mračnih emocija i obnovite svoju energiju.

Bićete vrlo emotivni, čula će biti pojačana, romantika će nadjačati racionalnost. Zato je idealno da mart posvetite umetnosti, spiritualnosti i konekciji sa prirodom. Dopustite da vas ispuni moćna energija kosmosa, pojačajte svest i dopustite sebi da se razvijate sve dok potpuno ne pojačate energetske vibracije.

Bez snažnog i ograničavajućeg ega, biće vam lakše da se posvetite celom svom biću u potpunosti. Sunčevi zraci u martu će raščistiti maglu loših osećanja i zbunjenosti. Postajete svesni u kojem pravcima treba da usmerite svoju energiju.

Mesečni horoskop za MART 2020. godine: Lav isijava ljubav i zadovoljstvo, a Devica ostvaruje veliki uspeh na posluMesečni horoskop za MART 2020. godine: Lav isijava ljubav i zadovoljstvo, a Devica ostvaruje veliki uspeh na posluMesečni horoskop - u martu se aktivira pravi vulkan emocija!

U martu je lepotica Venera najnežnije i najviše utiče na naše romantične i finansijske planove. Uči nas kako da usporimo, uživamo u sadašnjem trenutku i osetimo emocije osobe koja nas gleda u oči i kaže - "Volim te..."

Priroiteti u martu za svaku ženu biće: senzualnost, romantika, harmonični odnosi, zadovoljstvo i mir. Ovo je savršen trenutak da završite započeto i dopustite da vas srce vodi. Vreme je da izađete iz kaveza strahova, nepoverenja prema sebi i emotivnih blokada. Tvoja priroda te zove da se otvoriš i podigneš energiju na visoke vibracije.

Kreirate za sebe novu zonu komfora i mira. Osetićete značajan napredak u martu. Ovo će biti divan mesec, zato uživajte u svakoj sekundi svog života...

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.