Lujza Hej: Ova afirmacija donosi brojne dobrobiti u vaš život

Moćna afirmacija za ostvarenje mogućnosti!

"Živim i boravim u celokupnim mogućnostima", jedna je od afirmacija autorke i duhovne učiteljice Lujze L. Hej iz njene knjige "!Veruj životu".

Ponovite sa mnom: "Živim i boravim u celokupnim mogućnostima. Sve je dobro ovde gde jesam."

Razmislite malo o tim rečima. Sve je dobro. Ne deo, ne malo, nego sve je dobro. Kad verujete da je sve moguće, otvarate se odgovorima u svakom području svog života.

Lujza Hej - jednostavan trik za uništavanje negativnosti: evo šta treba da uradite pred spavanjeLujza Hej - jednostavan trik za uništavanje negativnosti: evo šta treba da uradite pred spavanjeKako da uradite reprogramiranje negativnosti - moćan trik Lujze Hej!

Onde gde se nalazimo postoji bezbroj mogućnosti. To uvek zavisi od vas, i individualno i kolektivno. Ili ćemo oko sebe podići zidove ili ćemo ih srušiti i osećati se dovoljno sigurno da se možemo potpuno otvoriti i dopustiti ukupnoj dobrobiti da dođe u naš život.

Počnite objektivno posmatrati sebe. Uočite što se događa u vama, kako se osećate, kako reagujete, u šta verujete to dopustite sebi da posmatrate bez primedbi i prosuđivanja. Kad god možete, svoj život živite u maksimalnim mogućnostima.

Izvor: Sensa.hr

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.