Ljubav ne zna za granice (na termometru): da li u Sibiru žive najromantičniji mladenci na svetu

Dok se mi molimo da na dan venčanja ne padne neka kišica i "upropasti sve", u Sibiru su zaljubljeni parovi srećni ako osvane "prijatan dan" sa temperaturom višom od minus 40C!

Princeze čak i po arktičkom ledenom danu! Tako izgledaju prelepe mlade koje je svojim fantastičnim objektivom ovekovečila Vera Salnitskaya na pozadini sibirskog snega.

"Zašto se parovi uopšte odlučuju da se venčaju tokom zime? Pa, kakav drugi izbor imaju kad zima traje 9 meseci!", piše "Siberian Times".

I zato Ekaterina i Sergej, Anastazija i Anatol, i drugi prelepi parovi koji su pozirali pred Verinim objektivom, misle da ne vredi čekati kad srca kažu "da".

ljubav_ne_zna_za_granice_na_termometru_da_li_u_sibiru_zive_najromanticniji_mladenci_na_svetu_2.jpg

Dok Vera stoji s foto-aparatom u rukama zarobljenim sa puna tri para rukavica, u valjenkama, u termo-čarapama i tri para pantalona, mladenci ipak žele da im kao uspomena na taj dan ostanu najlepše slike. Otuda gole glave, razgolićeni vratovi, pa čak i tanke čarape i salonke na nogama. Tajni trikovi su termo donji veš, obavezne valjenke dok se slikaju portreti, pa čak i šminka za mladoženju da mu crveni nos ne bi izgledao kao kod deda-Mraza.

ljubav_ne_zna_za_granice_na_termometru_da_li_u_sibiru_zive_najromanticniji_mladenci_na_svetu_3.jpg

Ipak, "nikad im ne dozvoljavam da ostanu napolju duže od 10 minuta", kaže Vera... čak i za najromantičnije mladence na svetu, minus 40 je izazov koji se ne sme dugo trpeti...

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.