Letnji inkluzivni bazar rukotvorina

Promocija eko dizajna i odgovorne kupovine.

Park Vojvode Petra Bojovića će od 16. do 26. jula 2012. godine biti sastajalište dizajnera i prodavaca originalnih rukotvorina u okviru "Dana odgovorne kupovine na Vračaru".

Ovu manifestaciju organizuju Galerija ALT koja deluje u okviru Udruženja građana KOD, uz pomoć Udruženja umetnika Antropos s ciljem da uključe ugrožene i marginalizovane članove kreativne zajednice. Ideja je promocija stvaralaštva nezaposlenih stručnjaka, samoukih zanatlija, lica s invaliditetom i nedovoljno mentalno razvijenih osoba.

Ova manifestacija se takođe bavi i zaštitom životne sredine promovišući eko dizajn - redizajn, reciklažu, prirodnu kozmetiku - da bi pokazala da se korisne i lepe stvari mogu napraviti od potpuno neočekivanih materijala.

Pozivaju se svi autori unikatnih modnih detalja, grafika, suvenira, igračaka, zdrave hrane, odevnih predmeta i svih ostalih rukotvorina da se pridruže Letnjem inkluzivnom bazaru i podrže ovu akciju. Više informacija i uslove za konkurs pogledajte na sajtu http://galleryalt.wo…­i-bazar-rukotvorina/.

D. M.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.