Krvna grupa otkriva vašu LIČNOST: evo koje grupe su najuspešnije na poslu, a koje u ljubavi

Šta vaša krvna grupa govori o vašem karakteru, ljubavi i životnom uspehu - provereni japanski test...

Japanci veruju da veza karaktera i krvne grupe ima veliki uticaj na život, rad i emotivno stanje.

Izgleda da naš karakter i ponašanje u priličnoj meri određuje krvna grupa. Makar tako ističu Japanci, kojima je krvna grupa mnogo više od medicinskog podatka. Veruju da veza karaktera i krvne grupe ima veliki uticaj na život, rad i emotivno stanje. Pripadnost konkretnim grupama u Japanu se koristi u političke svrhe, kao i za određivanje uspešnosti u poslu.

Za svaku krvnu grupu imaju najbolje i najgore osobine koje po potrebi koriste. Vlada mišljenje da su najbolji radnici AB grupe, jer su smireni, kontrolisani, racionalni. Ali je naglašeno i da su neodlučni, zaboravni i neodgovorni, na šta takođe treba obratiti pažnju, jer su to njihove najgore osobine.

Japanski test LJUBAVI: krvna grupa otkriva ko je vaš idealan partnerJapanski test LJUBAVI: krvna grupa otkriva ko je vaš idealan partnerVaša krvna grupa otkriva kakva LJUBAV vam je suđena!

Pripadnici krvne grupe A su predani, kreativni, osetljivi, strpljivi i odgovorni. Istovremeno su izbirljivi, tvrdoglavi i napeti, što im ne ide naruku.

Najbolje osobine pripadnika krvne grupe B su da su divlji, aktivni i kreativni, ali su zato i sebični, neodgovorni i nepredvidivi.

Najbolje osobine pripadnika grupe O su nesebičnost, društvenost i optimizam, a najgore - sujeta, nepristojnost, ljubomora, arogancija.

Izvor: Novosti

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.