Kreativnost kartonske kutije

Holandska kompanija Joolz koja pravi kolica za decu smislila je šarmantno rešenje za svoja kartonska pakovanja.

Deca se uvek raduju igri s kartonskom kutijom i ne smatraju je jednostavnim mestom za skladište ili glomaznim đubretom. Međutim, konačno su i odrasli uvideli njen potencijal!

Kolica za decu kompanije "Joolz" isporučuju se zapakovana u velike kartonske kutije, a proizvođači su se dosetili da na njima iscrtaju uputstva za pravljenje novih stvari od tog kartona - kućice za ptice, abažura za lampu ili stoličice.

"Zaista je rasipnički bacati toliki karton", kaže kreativni direktor Emile Kuenen. "Želimo da damo svoj doprinos održivom svetu i verujem da je svaki postupak važan. Za mene je karton na početku bio nužno zlo koje je služilo kao zaštita naših proizvoda tokom prenosa i skladištenja, ali sada možete da od njega isečete različite predmete i napravite prelepe projekte. Počeo sam da drugačije doživljavam karton", ističe Kuenen.

Osvrnite se oko sebe - da li ima predmeta oko vas koje smatrate beskorisnim, a mogli bi se oblikovati u nešto čemu ćete se obradovati? Budite kreativni i uposlite ruke.

kreativnost_kartonske_kutije_2

 

Priredila: D. M.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.