Kako zaista izgleda odnos sa srodnom dušom: ovo je najveća zabluda u ljubavi

Susret sa srodnom dušom ne izgleda onako kako ste zamišljali...

Svako ima svoju viziju o tome šta predstavlja termin srodna duša. Kako ona izgleda, šta će uneti u naš život, kako će se naše percepcije stvarnosti promeniti nakon njenog dolaska...

Mnogi misle da je srodna duša osoba koju će upoznati i sa kojom će imati savršen život iz bajke. Smatraju da je ta osoba savršena dopuna koja će im u život doneti sve što im je nedostajalo.

Ali ova percepcija pomalo je naivna. Srodna duša s ene pojavljuje kako bi nam rešila sve probleme, već da bi nam pomogla da shvatimo pravu svrhu života svakodnevno nam pružajući razne životne lekcije. Ona nam pokazuje stvari koje o životu još nismo otkrili.

8 znakova koje kosmos šalje kad je srodna duša u blizini: evo kako da znate da dolazi prava ljubav8 znakova koje kosmos šalje kad je srodna duša u blizini: evo kako da znate da dolazi prava ljubavAko čekate da vam se ljubav dogodi, ovi znakovi ukazuju da ćete uskoro sresti srodnu dušu!

Ovo je možda teško shvatiti jer smo oduvek gledali romantične filmove i čitali romane koji se zasnivaju na susretu srodnih duša i savršenom životu koji zajedno nastavljaju. Svako ko je doživeo dublju vezu sa srodnom dušom zna da to bapš i nije uvek harmoničan odnos.

Važno je napmenuti da srodna duša ne mora presudno da bude partner, već prijatelj, brat, rođak ili neko drugi.

Svrha odnosa sa srodnom dušom je ubrzanje učenje. A učenje nikada nije lako. Zato ovakvi odnosi na koji način nisu slični situacijama iz romantičnih filmova.

U stvarnosti, to mogu biti najteži odnosi, puni izazova koji nas zaista dovode do teškoća. Oni mogu izazvati gnev, tugu ili frustraciju u nama. Sa srodnom dušom možemo očistiti sve moguće traume iz prošlosti, jer nam pokazuje ogledale onoga što moramo promeniti i izlečiti. Iz nas negativne emocije mogu izbiti kao vulkan. Ali dijamanti se stvaraju pod velikim turbulencijama.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.