Kako obnoviti ljubav u braku ili vezi: 20 poruka koje već danas treba da kažete svom partneru

"Ti si moja plava boja, ona koje nikada nemam dovoljno, ona koju koristim da obojim nebo."

Ah, medeni mesec. To su bili dobri stari dani, zar ne? Trenuci kad se činilo da je ceo svijet nestao i da postoji samo vaša ljubav. Niste mogli dočekati da se izgubite u zagrljaju voljene osobe.

Brige nisu postojale, samo druženje, kasni noćni razgovori i poljupci dok vas usne ne bi zabole … Tada su došli računi, svađe i sve što vas odbija. I dalje svog partnera volite, ali prošli su medeni dani i vi ste to prihvatili.

Ljubavna pesma koju ćete sačuvati u srcu: Ako me zaboraviš...Ljubavna pesma koju ćete sačuvati u srcu: Ako me zaboraviš...Najlepše ljubavne pesme - Ako me zaboraviš, Pablo Neruda...

Možda više nikada neće biti kao u prvim danima, ali faza medenog meseca ne mora zauvek nestati. I dalje možete živeti u tom prekrasnom svetu ispunjenom ljubavlju u kojem ste nekad živeli, samo se morate podsetiti kako je to čaroban osećaj.

Često se osećamo prijatno i sigurno u našim odnosima i to je ono što uzrokuje završetak faze medenog meseca, piše Your tango.

Nije to uvek loša stvar, ali ponekad se jednostavno naviknemo na naše partnere i postanemo malo lenji. Možda je vreme da se obnovi ta ljubav. Podsetite partnera koliko vam je važan!

Lepo je podsećati jedni druge zašto ostajete zajedno, uprkos usponima i padovima!

Predstavljamo vam 20 citata za inspiraciju u procesu obnavljanja ljubavi.

Ovi romantični citati poslaće vas pravo na medeni mesec i nikada nećete poželeti da ga napustite!

1. "Srušio je njene zidove bez da je uopšte primetila. A kad je obnovio te zidove, dodao je prozore kako bi omogućio da unutra uđe svetlost Sunca."

2. "Sve se promenilo – ali ipak, više sam svoj nego što sam ikad bio." – Ian Thomas

3. "Borite se za bajku, ona postoji." – Joy. F

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.