Kako indigo ljudi postaju oktarini ili kristali: kako da prepoznate da li postajete oktarinska osoba

Promena osećanja, volje i ukusa, neobične slike o budućnosti i želja za mirom i tišinom... Evo kako da znate da li ste iz indigo deteta prerasli u oktarinsku osobu...

Počinje s nekim neodređenim osećajem da nešto nije "kako štima". Zvukovi nekako zvuče glasnije, počinjete izbegavati sveće koje ste nekad tako voleli jer su i mirisi postali nekako preintenzivni. Šoping centri, nekad divna mesta za opuštanje, odjednom su postali poput devetog kruga pakla, kao i mnoga druga javna mjesta. Gužva i buka vas više ne uzbuđuju i ne privlače, upravo suprotno. Osećaj "već viđenog" vas potpuno osvoji i ništa vas više istinski ne može uzbuditi.

Vaši se interesi menjaju, udaljavate se od određenih ljudi, neka se prijateljstva gube. Vaš dom postaje vaš hram, a vaša samoća svetinja. Možda ćete čak prekinuti i vezu da bi postigli ovu samoću, ali se ipak ne osećate usamljeno. TV i radio su uglavnom isključeni, a popularna muzika počinje da vam zvuči prazno. Odjednom, više nemate nikakvih moralnih problema da glasnim i napornim ljudima kažete ono što mislite. Postajete poznati po promenama raspoloženja. Zvuči kao menopauza, ali nije.

Doživljavate razdoblja potpune kreativnosti i razdoblja potpune lenjosti i bezvoljnosti. Hrana postaje izazov: ono što ste nekad voleli, sada mrzite, a prerađena hrana odjednom vam se čini otrovnom ili barem tako vaše telo veruje sudeći po reakcijama. Možda dobijete čudne osipe po koži, razvijete alergične reakcije na stvari koje pre niste imali, dobijete "napade"popodnevnog spavanja, ili vam se jednostavno počne vrtiti u glavi. Počinjete da verujete da ste postali hodajuća kolekcija misterioznih bolova, grčeva, svraba i sličnih medicinskih stanja. Spavanje postaje neredovno, s intenzivnim snovima pogotovo ako ste pre spavanja popili neko alkoholno piće.

4 saveta za roditelje: kako vaspitati kristalno dete...

Vaš seksualni nagon počinje da varira, a posete lekaru uglavnom ne otkriju ništa.
Religija vas više ne zadovoljava, čak iako ste odani vernik, misa i drugi rituali odjednom vam postaju prazni, iako ih već godinama posečujete. Ukoliko ste do imali nekakve duhovne kontakte, ta se veza odjednom čini drugačijom, ili se način na koji ste prethodno stupali u vezu promenio. Uz malo truda, možda otkrijete da sada imate kvalitetnu "stalnu vezu" s duhom, a duhovne stvari, s kojima ste se dosad toliko mučili da ih savladate, uključujući i neke vrste meditacija, odjednom postanu tako jednostavne. A najbolje od svega je da kvaliteta vaše duhovne veze postaju nekako "istinska", bez uobičajenog "šuma" kroz koji ste dosad morali da se probijate.

Možda ćete s vremenom uvideti da se sijalice kvare više nego pre, ili će vas iznervirati iznenadni kvar vaše omiljene električne spravice. Kompjuteri iznenada promene svoj "stav" prema vama, ili vas zamrze ili vas zavole, a osetljiva elektronska oprema počne da se čudno ponašata u vašoj blizini. Mala deca i životinje mogu agresivno reagovati na vas, pa ćete možda morati da promenite svoj stav prema kućnim ljubimcima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.