Izaberite broj od 1 do 5 i pročitajte svoju poruku budućnosti: Univerzum vam otkriva šta vas očekuje na životnoj stazi

Izaberite broj i saznajte šta vam Univerzum poručuje na vašoj životnoj stazi!

Univerzum nam svakog dana šalje skrivene signale i poruke, ali mi ih često ne primećujemo, piše Lovesensa. U svakom znaku, susretu, reči i pogledu skriveno je nešto dublje. Otvorite srce, izoštrite svoju intuiciju i obratite pažnju na smernice velikog svemira.

Da biste na pravi način dešifrovali dobijene poruke od Univerzuma, moraćete malo da se potrudite. Važno je da uradite sledećih nekoliko stvari:

Prvo, odbacite sumnju i kolebanje. Drugo, izaberite intuitivno broj od 1 do 5. Treće, poruka koju dobijete nakon biranja broja odnosi se na vaše trenutne probleme i situaciju.

Pre nego što izaberete broj sedite na tiho i mirno mesto. Meditirajte i opuštajte se koliko god vam to prija, a tek onda izaberite broj. Na ovaj način bićete rasterećeniji, a vaša intucija će se iskristalisati.

Izaberite broj i saznajte šta vam Univerzum poručuje na vašoj životnoj stazi:

Broj 1

Patite zbog stvari koje su se dogodile u prošlosti. Ne možete zaboraviti emotivne rane i grešku koje ste napravili. Neprestano prekoravate sebe ili druge. Drugim rečima, vi pokušavate da „prepišete“ svoju prošlost. Prihvatite da je to nemoguće, ali nemojte se osloboditi duhova svoje prošlosti.

Vaše trenutne probleme ne možete ni na koji način rešiti zbog činjenice da ste doslovno zaglavili u prošlosti. Prestanite da razmišljate prema istom negativnom šablonu ("Nikada nisam imao sreće", "O, opet ista stvar"). Vreme je da se jednom zauvek rešiteovog pristupa.

Problemi i poteškoće postoje kod svih ljudi. Uz njihovu pomoć učimo i rastemo. Zato se prepustite svojoj prošlosti i fokusirajte se na sadašnji trenutak. Šta možete raditi ovde i sada? Kako? Odgovorite na ova pitanja!

Sve je mnogo jednostavnije nego što ste zamislili u svojoj glavi. Glavna stvar je da ostavite prošlost u prošlosti. Ono što prolazite sada ni na koji način nije povezano sa prošlošću. A ako niste uspeli pre ili ako se niste mogli nositi sa nečim, to ne znači da će uvek biti tako. Ovoga puta je zaista moguće da ćete pobediti.

NUMEROLOGIJA OBILJA: Izračunajte besplatno svoj lični broj i saznajte koji je idealan posao za vasNUMEROLOGIJA OBILJA: Izračunajte besplatno svoj lični broj i saznajte koji je idealan posao za vasNumerologija, drevna veština, može vam pomoći da dostignete blagostanje: evo koji je vaš lični broj i koji je vaš idealan posao!

Broj 2

Ako ste izabrali broj 2, to znači da treba da nastavite sa onim što trenutno radite i da nikako ne odustajete. Postoji izreka da je najmračnija noć pred zoru. I istina je.

Pre nego što se pred nama otvore blaga želja, iskušenje da se predamo je veoma veliko. Postajemo umorni, nemamo snage da krenemo dalje, problemi se smenjuju...

Trenutno radite sve kako treba. Samo nemojte da stanete. Na pragu ste ogromnih promena. Novi ljudi i nove okolnosti su spremne da uđu u vaš život, i vi ste spremni sve to da pustite unutra. Budite spremni na činjenicu da će sve biti potpuno drugačije nego u prošlosti. Sve će biti novo i neobično. Ali to ne znači da nije u redu.

Treba samo da usporite malo i vidite svet kakav jeste. Svet se menja svakog dana i svake sekunde. A to je njegova lepota i originalnost. Uživajte i radujte se! Uskoro ostvarujete svoj cilj!

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.