Emotivno pismo žene koja čeka SRODNU DUŠU: Možda si upravo već sada na putu do mene...

Znam da ćeš doći, zato ću te čekati. Možda si upravo negde već sada na putu do mene. Ne znam, ali znam da ćeš jednom doći.

Ja čekam onog pravog i čekam ga duže nego što sam mislila.

Neki kažu da je to dobro i da treba da ostavim trag ljubavi u ovom svetu.

Ipak, ne možeš se ne pitati... Gde je ta osoba? Kada će doći u tvoj život?

Dugo ga čekam.

Kažu da druga osoba ne može ispuniti prazninu koju sam sebi stvaraš. Ne možeš voleti drugu osobu ako ne voliš potpuno sebe. Prihvatila sam to.

8 znakova koje kosmos šalje kad je srodna duša u blizini: evo kako da znate da dolazi prava ljubav8 znakova koje kosmos šalje kad je srodna duša u blizini: evo kako da znate da dolazi prava ljubavAko čekate da vam se ljubav dogodi, ovi znakovi ukazuju da ćete uskoro sresti srodnu dušu!

Nastavila sam potragu za srodnom dušom još strastvenije. Ipak, i dalje nije došla. Možda nije spremna ili još treba da radim na sebi.

Čekala sam i dalje da se pojaviš. Čula sam glas u glavi da treba više da se potrudim. Da idem na mesta na koja ne želim i pokažem svetu da te tražim.

Verovatno ćemo se upoznati iznenada. Biću spremna.

Voleću te potpuno, ali ću ti pružiti tvoj prostor. Slušaću te pažljivo, ali tražiti ono najbolje u tebi. Boriću se da budem sve što želiš.

Pokazaću ti strane sebe koje nikome nisam. Pustiću te u moj svet. Želim videti pravog tebe. Jedva čekam da otkrijem tvoje nesavršenosti i naučim ih volim.

Ako ste primetili ove znakove, suđena vam je večna ljubav: proverite da li je trenutni partner vaša srodna dušaAko ste primetili ove znakove, suđena vam je večna ljubav: proverite da li je trenutni partner vaša srodna dušaDa li ste upoznali svoju srodnu dušu? Ako se ovih 8 znakova pojavljuje u vašoj vezi, onda ste imali veliku sreću...

Meni je suđeno da nekoga volim i pružim mu ceo svet.

To je dar koji čuvam predugo. Jedva čekam nekome da ga poklonim.

Ako se nikada ne sretnemo, nema veze. Svejedno ću izvući najbolje od sveta. Ali će naš potencijal ostati skriven kao dijamant na dnu mora.

Znam da ćeš doći, zato ću te čekati. Možda si upravo negde već sada na putu do mene. Ne znam, ali znam da ćeš jednom doći.

Izvor: Zdrava i sretna

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.