Džulija Roberts - kako da sretnemo srodnu dušu i pronađemo ljubav: Sve je mnogo jednostavnije nego što mislimo

"Znaćete da ste pronašli pravog čoveka za sebe kada osetite da ste sa njim uspostavili jedinstvenu harmoniju."

Glumica Džulija Roberts mnogima je omiljena iz filma "Jedi, moli, voli", ali sudeći prema njenim životnim promenama u poslednjih nekoliko godina, očigledno je da je baš ta uloga značajno uticala na nju, piše Lovesensa.

Glumica je nakon snimanja filma u Indiji zavolela indijsku kulturu i prešla je u hinduizam. Često je pričala o tome kako joj meditacija pomaže da se izbori sa životnim teškoćama i postala je pobornik prirodnog izgleda kod žena. Često se u javnosti pojavljivala bez ili sa minimalno šminke, a ističe kako je naučila da stari dostojanstveno.

Kako sačuvati sreću u braku ili emotivnoj vezi: ovo je glavna tajna zadovoljnih ljubavnih parovaKako sačuvati sreću u braku ili emotivnoj vezi: ovo je glavna tajna zadovoljnih ljubavnih parovaKoliko god ove smernice možda deluju teško i neostvarivo, zapravo je mnogo teže potiskivati, skrivati, tugovati, lagati, osećati…

Iako je često pričala o životnim stvarima i otkrivala svoje dnevne rituale, glumica je porodični život čuvala daleko od očiju javnosti. Ipak, u 51. godini otkrila je svoju tajnu za dug i srećan brak.

Džulija Roberts je već 17. godina u braku sa američkim kamermanom i scenaristom Danijelom Moderom.

Evo kako poznata glumica doživljava odnos sa partnerom i koja je njena misao vodilja za srećnu ljubav:

"Svi parovi treba da razumeju kako je brak i roditeljstvo stav ličnog izbora. Ali to je dobar izbor koji i dalje vrti točkove divnog odnosa sa partnerom. I to je više važno od kupovine nekretnina i još mnogo toga. Zato treba biti iskren prema svakom izboru, ali bez preterane dramatičnosti i straha. Sve je mnogo jednostavnije nego što mislimo. Samo se treba prepustiti i uživati u tom divnom talasu emocija. "

Da li su suze lekovite: kako nas plakanje isceljujeDa li su suze lekovite: kako nas plakanje isceljujeKoliko ste puta pokušali da zadržite suze, smatrajući ih izrazom slabosti, ili ste ih možda potpuno potisnuli, zadržavajući…

"Prošlo je mnogo godina od kada sam upoznala svog supruga, ali on mi je zaista još uvek najdraža osoba. Zanima me sve što on kaže, savetujem ga i slušam njegovo mišljenje. Verujem da smo oboje zapravo srećni. I kada nam se dugo ne dogodi nešto novo i specijalno, mi se jednostavno volimo i iskreno uživamo u društvu jedno drugog."

"Kada govorimo o braku i roditeljstvu, najavažniji je sledeći savet - Ne žurite, ne žurite. Ne pravite ishitrene zaključke. Tačno je, nikada ne znamo kako će se neka ljubavna priča završiti, ali uvek postoji šansa da izvučete "srećnu kartu". Znaćete da ste pronašli pravog čoveka za sebe kada osetite da ste sa njim uspostavili jedinstvenu harmoniju."

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.