DA LI STE DUHOVNO POVEZANI SA SVOJOM MAČKOM: Evo kakve energetske moći ona poseduje

Da li ste duhovno vezani sa svojom mačkom - Evo kakve energetske moći ona poseduje!

Oduvek se mačkama dodeljivala neka vrsta mističnog značaja i to s dobrim razlogom. Ako čitate o drevnom Egiptu i okultnom, oni su tačno znali koliki duhovni značaj imaju mačke.

Veruje se da imaju vrlo intenzivna energetska polja, zbog čega ih uvek privlače ljudi sa posebnim sposobnostima i aurama.

Pročitajte još:

Kako mačka pokazuje da je u domu prisutna negativna energija: one mogu da vide i očiste našu auru

Koje tegobe leči MAČKA predenjem: ova životnija ima isceljujuću moć i možemo od nje puno naučiti

Takođe, postoji opšte uverenje da se mačke ne vole mešati sa ljudima, ali nauka kaže drugačije. Nedavno istraživanje kaže da mačke uživaju da budu sa ljudima više nego što bismo mogli zamisliti.

Studija je pokazala da je 50 mačaka nedelju dana odvojeno od bilo koje vrste ljudske interakcije, a sve ostale potrebe su im ispunjene, a zatim su ponovo poslane ljudskom društvu, što je neizmerno ubrzalo njihove odgovore.

Poznato je da i mačke osećaju svakakve stvari u svojoj atmosferi. Mogu osetiti kada je njihov vlasnik loše raspoložen ili ima li duhova u blizini. Njihove sposobnosti su zaista sjajne.

duhovno-povezani-macka-energija_186486359

Majstori meditacije i mantri

I one su izvrsne za maženje, jer odišu smirujućim vibracijama i osobu s kojom se maze čine opuštenom. Takođe se veruje da su majstori meditacije i mogli bi vam uvelike ulepšati život.

Prvo, profesionalci su u nečemu što je poznato kao dremanje, što u osnovi znači da idu na spavanje kad se suoče sa sukobom da bi došli do mesta potpune smirenosti kako bi bili sigurni da su spremni suočiti se sa svime što se događa.

Drugo, oni su vešti u fokusu, što opet znači da postoji nekoliko stvari koje mogu mački odvratiti pažnju kad su na nešto fokusirane.

Izvrsni su posmatrači. I na kraju, oni uvek praktikuju mantre - to je predenje. Pomaže im da privuku energiju koja im odgovara i da ostanu smireni u svim situacijama.

Mačka je samostalna, a Konj ponosan: koja ste životinja prema keltskom horoskopuMačka je samostalna, a Konj ponosan: koja ste životinja prema keltskom horoskopuKelti su godinu podelili na trinaest razdoblja i svakom dodelili pokroviteljstvo jedne životinje. Koja od njih je vaš znak u…

Izvor: Sensa.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.