Da li ste rođeni između 21. i 31. datuma u mesecu: saznajte kako će izgledati vaš put sudbine

Ako ste rođeni između dvadeset prvog i poslednjeg dana u mesecu pogledajte kakva vam je sudbina predodređena.

Značenje datuma rođenja u mesecu, posebno poslednjih deset dana u mesecu, nosi posebno jake karakteristike i sudbinski određene puteve.

Numerolozi tvrde da uprkos različitim ličnim brojevima i kombinacijama koje su različite za svaku osobu, isti datum nosi zajedničke osobine. Ako ste rođeni između dvadeset prvog i poslednjeg dana u mesecu pogledajte kakva vam je sudbina predodređena.

Osobe rođene dvadest i prvog u mesecu imaju težak život. Moraju sve da zasluže i da se izbore. Povezani su sa brojem sedam, pa im se na svakih sedam godina život menja. Moraju da nose svoj krst stojički jer ce jedino tako da pobede teškoce. Inače, smatra se da je 21 veoma snažan, energetski broj.

Da li ste rođeni između 11. i 21. datuma u mesecu: evo koji su vam putevi sudbine predodređeniDa li ste rođeni između 11. i 21. datuma u mesecu: evo koji su vam putevi sudbine predodređeniUkoliko ste rođeni između jedanaestog i dvadesetog dana u mesecu donosimo vam ključne predodređene puteve sudbine, koje nosi vaš…

Rođeni dvadeset drugog u mesecu često odlaze u kriminal ili postaju lenji, neradani. Potrebna im je motivacija, a to je ljubav. Ovo su osobe koje često menjaju dom. Novac im dolazi u jednom periodu života mnogo, a zatim gube sve, pa se ponovo vraćaju na put dobre sudbine. Znaju da budu egoisti i potrebno je da slušaju ponekad i savete drugih. Vatra im je neprijatelj.

Osobe rođene dvadeset i trećeg u mesecu su osobe koje imaju ekstrasens,veru u sebe, znanje, pametni su i inteligentni. Duhovne su vođe, Guru. Imaju dara za elektroniku i novo doba, internet. Često ih ne razumeju drugi i često su sami. Teško pronalaze pravu ljubav. Imaju više brakova. Obicno važni, životni događaji se odigravaju u ovom datumu.

Rođeni dvadeset četvrtog u mesecu su radoholicari. Najbolji radnici, šefovi, organizatori posla. Dobri su učitelji. Sa malo novca mogu da žive sasvim solidno.U ljubavi su dosta usamljeni, ali ipak dođu do prave osobe ako se opuste. Često žive dugo. Moraju da vode računa o načinu ishrane, srce i vene.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.