Da li srce ima svoju inteligenciju

Da li smo zanemarili srce, posmatrajući isključivo mozak kao centar nervnog sistema...

Uzbudljiva duhovna i naučna predanja dokazuju da srce nikako nije samo "fizički" organ. Srce je veoma inteligentno i u stanju je da nam izmeni pogled na novac, zdravlje, ljubav, uspeh, generalno svet.

Ovo je samo delić nezaboravnih lekcija koje će najveći svetski učitelji predavati tokom novog dokumentarca „The Power the Heart" i koji će nam pružiti, tvrde autori, jedno neverovatno iskustvo, i pomoći da pronađemo neke skrivene talente, čujemo sebe mnogo bolje...

"Kada zatvorite vrata vašeg srca, ostanete u tami i osećate se izolovano, pogledajte u nebo i pozdravite oblake. Neka veliko plavetnilo otvori prozor ka vama i obasja vas svetlošću i lepotom. Popnite se na oblake i dozvolite srcu da se slobodno vine'', nalaže "Power of the Heart" (Snaga srca).

Od Drua Heriota, reditelja ostvarenja „The Secret", stiže dokumentarac o zapanjujućoj snazi i inteligenciji srca. Trejler obećava jer je najavljeno da se u njemu pojavljuju Dipak Čopra, Paulo Koeljo, Izabel Aljende, Ekart Toli i mnogi drugi koji su tu da nam uvek pruže tako potrebnu inspiraciju.

Kao i u istoimenoj knjizi, sada smo u mogućnosti da otkrivamo blago koje nosimo u grudima! Naime, samo je potrebno da znamo kako da stvorimo tu promenu živeći potpuno i samo u srcu - kako da upotrebimo ovu životnu energiju i obezbedimo sebi mir.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.