Čudesna priča koja menja život: ako ovo naučite, otkrićete gde se krije sreća

Da li ste se nekada pitali šta je istina o životu, gde se krije moja sreća - ova priča će vam dati odgovor!

Jedan je čovek krenuo u potragu za istinom o životu. Tragao je za istinom i putovao od mesta do mesta. U jednom ga je selu neko uputio da ode u pećinu i tako potraži istinu.

Čovek je otišao u pećinu i sreo mudraca koji mu je rekao: "Na raskrsnici sela naći ćeš ono što tražiš."

Univerzum ima važnu poruku za usamljena srca: Zaljubi se u nekoga ko nije...Univerzum ima važnu poruku za usamljena srca: Zaljubi se u nekoga ko nije...Zaljubi se u nekoga ko će trčati kroz oluje samo da dođe do tebe. U nekoga kome možeš verovati kada kaže "zauvek".

Pun nade, čovek ode na raskrsnicu sela i tamo ugleda tri prodavnice. Jedna je prodavala metal, druga drvo, a treća tanke žice. Čovek je dugo stajao tamo i gledao u prodavnice, ali nije mogao shvatiti kakve to ima veze sa otkrivanjem istine. Razočaran, vratio se mudracu i rekao mu za prodavnice. Mudrac mu je odgovorio: "Razumećeš u budućnosti."

Čovek je zahtevao objašnjenje, ali mudrac nije odgovorio. Čovek zaključi da je glupo što je uopšte došao tamo. Napusti pećinu i nastavi svoju potragu za istinom.

Prošle su godine, sećanja na to iskustvo su izbledela. Jedne večeri, čovek je šetao i začuo zvuk muzike koja mu je privukla pažnju. Bila je to prelepa muzika koja ga je ganula. Čovek oseti potrebu da priđe sviraču čiji prsti su plesali preko žica sitra.

Kreirajte bolju stvarnost: promenom vibracije menjamo životKreirajte bolju stvarnost: promenom vibracije menjamo životSvako od nas ima specifičnu vibraciju, koja se sastoji od određenih komponenti, pomoću koje stvaramo svakog trenutka sopstvenu…

Odjednom, čovek zaplače od radosne spoznaje – sitar je načinjen od žica i komadića metala i drveta, baš kao što je video u one tri prodavnice, ali je to smatrao besmislenim. Ovoga puta, shvatio je poruku.

Mi već imamo sve što nam je potrebno. Naš je zadatak to što imamo sastaviti i koristiti na pravi način. Nećemo moći pronaći nikakav smisao ako sve posmatramo kao odvojene deliće. Ali, kada razumemo povezanost i spojimo deliće zajedno, otkrićemo novi entitet.

Izvor: Sensa.hr

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.