Čas umetnosti na dar

Besplatan javni čas grafike, graviranja i kaligrafije održaće se 21. novembra 2012. godine u Centru za likovno obrazovanje Šumatovačka.

Otmene i relativno retko korišćene umetničke sfere - grafika, graviranje i kaligrafija - daju inspirativan, krajnje širok prostor da se u njima svi s likovnim senzibilitetom kreativno oslobode, razigraju.

Priliku da se svi zainteresovani upoznaju sa ovim granama likovne umetnosti, pruža promotivni čas umetničko-obrazovnog programa "Grafika, graviranje i kaligrafija". Program koji će biti predstavljen na besplatnom času namenjen je svima koji žele da se upuste u likovnu avanturu kroz netipične medijume umetničkog izražavanja, ali i svima onima koji žele da ovladaju tehnološkim procesima grafike uz pomoć kojih će ostvariti kreativno-umetničke rezultate.

Autor i nastavnik besplatnog časa koji će biti održan 21. novembra 2012. godine u prostorijama Centra za likovno obrazovanje Šumatovača biće mr Jelena Damnjanović, diplomirana likovna umetnica, grafičarka, samostalna umetnica. Svi koji žele da učestvuju na ovom javnom času detaljnije informacije mogu da nađu na www.sumatovacka.rs kao i putem telefona 063 / 873 87 02 (kontakt osoba Jelena Damnjanović).

 

 

A. D.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.