Budite kreativni za praznike: okupite porodicu i prijatelje na jedinstvenim druženjima

Napokon nam svima sleduje nekoliko dana zasluženog odmora i druženja sa porodicom tokom novogodišnjih i božićnih praznika. Saznajte kako da na najbolji način iskoristite to vreme za igru, smeh i zabavu.

Praznici ne moraju da se svedu samo na okupljanje oko bogate trpeze i lenstvovanje. Okupite porodicu i prijatelje oko zajedničkih zabavnih aktivnosti i budite kreativni.

Pravljenje čestitki

Vreme i veštine potrebne da bi se dizajnirale i napravile čestitke primaocima će pokazati koliko vam je do njih stalo. Zamislite njihovo oduševljenje kad ih u sandučiću dočeka originalna, ručno napravljenja čestitka sa dobrim željama! Tu se zaista možete razigrati i pustiti maštu u puni pogon: pripremite sa prijateljima tanke kartončiće u boji, šarene magazine za seckanje i izradu kolaža, bojice, flomastere, dekorativne konture za 3D detalje, šljokice, mašne, elemente iz prirode... Možete odmah i jedni drugima napisati želje za novu godinu i čestitkama skratiti put do onih kojima su namenjene.

Novi trend za opuštanje kod kuće: počnite ovako da brinete o sebiNovi trend za opuštanje kod kuće: počnite ovako da brinete o sebiUbrzan život i pretrpanost obavezama doneli su novi vid brige o sebi i svom zdravlju, kako bi se sprečilo "sagorevanje".

Druženje uz poslastice

Osim tradicionalnih Božićnih slatkiša, zabavno je praviti i, na primer, cake pops – kuglice od testa koje se mogu uranjati u čokoladu i takođe ukrašavati mrvicama, jestivim ukrasima u obliku zvezdica, pahuljica itd. Možete se „uhvatiti“ i konkretnijih kolača i torti, ispeći nekoliko vrsta pa svakome gostu pripremiti kutiju u kojoj će poneti svoj deo.

ČAROBAN RITUAL ZA KRAJ GODINE: zapalite sveću, uzmite papir i olovku i započnite magičan ritualČAROBAN RITUAL ZA KRAJ GODINE: zapalite sveću, uzmite papir i olovku i započnite magičan ritualOsamite se i izdvojite 30 minuta za ritual koji je neophodan za svečano ispraćanje ove godine!

Kreativno zamotavanje poklona

Ovo je takođe vrlo podsticajno i zabavno! Prikupite razne ukrasne papire i trake, a u mašnu možete ubaciti i poneku sitnicu poput igračke, ukrasa za bor, praporaca, srebrnog flomastera, maske za lice i slično. Pokloni zamotani u stranice lepih magazina oduševiće poklonike održivog načina življenja.

Mini tombola s domaćim proizvodima kao nagradama: Organizirajte zabavu uz izvlačenje nagrada, a u fond neka uđu tegle zimnice, boce maslinovog ulja ili vina, kolači, ušećerene korice pomorandže i razne druge domaće delicije.

Izvor: Sensa

Irena Zrinski

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.