Bob Marli: tajna divne ljubavi koja nam okrene život naopačke

Kažeš da voliš kišu, ali koristiš kišobran da bi hodao po kiši. Kažeš da voliš Sunce, ali tražiš hlad kada ono sija. Kažeš da voliš vetar, ali kada duva zatvaraš prozor. Zato sam i uplašen kada kažeš da me voliš.

Ona nije savršena. Nisi ni ti. I vas dvoje nikada nećete biti savršeni. Ali, ako te može nasmejati bar jednom, naterati te da razmisliš dvaput, ako priznaje da je čovek, i greši, ostani uz njega i pruži mu najviše što možeš.

On neće citirati stihove, on ne misli o tebi svakog minuta, ali on daje taj deo sebe, koji ti možeš uništiti, i on zna to. Ne pričinjavaj mu bol, ne pokušavaj ga promeniti, i ne očekuj od njega više nego što on može pružiti. Ne analiziraj.

Nasmej se, kada te čini srećnom, viči na njega kada te nervira, i želi ga kada on nije pored tebe.

Idealni muškarci ne postoje, ali uvek postoji jedan, idealan za tebe.

Možda joj nećeš biti prvi muškarac, ni poslednji, ili jedini. Volela je pre tebe, i možda će voleti posle. Ali, ako te sada voli, zar je bilo šta drugo bitno?

Otkriveno mesto na kojem se krije sreća: jednostavni načini da privučete radostOtkriveno mesto na kojem se krije sreća: jednostavni načini da privučete radostUkoliko ne znate na kom mestu se krije sreća, ovih par saveta može vam pomoći da ponovo pronađete taj osećaj.

Otvaraš svoje srce iako znaš da jednog dana može biti slomljeno, i u otvaranju srca doživljavaš ljubav i zadovoljstvo koje nikad nisi mislio da je moguće. Uviđaš da je ranjivost jedini način da svom srcu omogućiš da oseti pravi pritisak koji je toliko stvaran da te plaši.

Stvari, koje te nikad pre nisu zanimale, postaju fascinantne jer znaš da su toliko važne toj osobi koja ti je posebna. Misliš o toj osobi u svakoj prilici i u svemu što radiš. Prisećaš ih se uz stvari kao što su svetloplavo nebo, nežan vetar, pa čak, i olujni oblak na horizontu.

Ako je zaslužuješ (ženu), nećeš odustati. Ako odustaneš, ne zaslužuješ je. Prava istina je, možda ćete svaka povrediti, tvoje je samo da nađeš onu zbog koje vredi patiti.

Kažeš da voliš kišu, ali koristiš kišobran da bi hodao po kiši. Kažeš da voliš Sunce, ali tražiš hlad kada ono sija. Kažeš da voliš vetar, ali kada duva zatvaraš prozor. Zato sam i uplašen kada kažeš da me voliš.

Pesma koja greje dušu: Mi smo se suvise sretali, Miroslav Mika Antić

Duboko verujem da samo jednom u svom životu nađeš ljude koji su u stanju da ceo tvoj svet okrenu naopačke.

Delićete nade u budućnost, snove koji se nikad neće ostvariti, ciljeve koji se nikad nisu ostvarili i brojna razočarenja kojima će vas život počastiti. Ne možeš izdržati da im ne kažeš kada ti se nešto divno dogodi, jer znaš da će sa tobom podeliti tvoje uzbuđenje.

Pronalaziš snagu u spoznaji da imaš srodnu dušu koja će ti ostati verna do kraja života. Život ti izgleda potpuno drugačiji, uzbudljiv i vredan življenja. Tvoja jedina nada i sigurnost je u uverenju da su oni deo tvog života.

Izvor: Uspešna žena/Izrekecitati

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.