Ako ovu muziku slušate ujutru, ceo dan će vas pratiti sreća: jutarnja doza dobre energije

Muzika koja čisti dušu - evo u kojoj melodiji ćete pronaći pozitivne vibracije svakog jutra!

Ako ste napeti i želite se opustiti ili tražite neku prijatnu muziku da vam svira u pozadini dok vežbate jogu, učite, radite, čitate, putujete, sanjarite, razmišljate ili čak spavate, ova će vam se sigurno svideti. 

Da li ste pronašli svoju srećnu zvezdu: ovaj crtani film nas uči kako da ostvarimo željeDa li ste pronašli svoju srećnu zvezdu: ovaj crtani film nas uči kako da ostvarimo željeSami ćete pronaći najlepšu zvezdu padalicu koja ostvaruje želje, samo ako zaista verujete da će svi vaši snovi jednog dana…

Nenametljiva je, lagana i nežna kao mirno jutro...

Ova melodija je savršena za slušanje na putu do posla, jer pruža dozu pozitivne energije i pomaže da već ujutru imate optimističan  stav i osmeh na licu.

Ova čudesna muzika aktivira i otvara čakre: slušajte mističnu melodiju za ravnotežu 7 čakriOva čudesna muzika aktivira i otvara čakre: slušajte mističnu melodiju za ravnotežu 7 čakriMistična melodija aktivira svih 7 čakri i pomaže da uspostavite ravnotežu i vratite harmoniju u svoj život!

Ukoliko dan započnete osmehom, svi izazovui u ostatku dana biće vam jednostavniji i lakše ćete pronaći rešenje, bez optrećivanja i napetosti.

Univerzum je uvek na vašoj strani, a vi se potrudite da svakog jutra uz ovu melodiju postanete deo čarobnog kruga pozitivne energije.

Uživajte u muzici!

Prilagođeno sa: Sensa.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.