7 načina da uspostavite snažnu vezu sa anđelima: kako da primite jasne poruke, pomoć i čistu ljubav

Anđeli su uvek uz nas, samo treba da pronađemo način da uspostavimo vezu sa njima i tako dobijemo njihovu ljubav, podršku i zaštitu. Evo kako da uspostavite vezu sa svojim anđelima...

"Vaši anđeli su uvek s vama i uvek ste povezani sa njima. Međutim, to ne znači da treba da zanemarite njihovo vođstvo i prisustvo", kaže Melanie Beckler, autorka knjiga "Let Your Light Shine", "Channeling the Guides and Angels of Light", "Angel Messages", "Ascension Angel Messages" i "Experience Angels", kao i CD-ova i DVD-ova o anđelima.

Doreen Virtue: evo šta nam poručuju anđeli ovim brojevima...

Zbog društvene uslovljenosti, vlastitih uverenja i ega, objašnjava ona, možda potpuno propuštate povezanost sa anđelima. To možete promeniti: ako zatražite, anđeli će vam pomoći da dođete na odgovarajuću frekvenciju i osetite njihovu prisutnost. Vezu sa njima možete ojačati na sledećih 7 načina:

1. Odredite nameru - možete doći do tačke kada ćete u svakom trenutku moći da se povežete sa anđeoskim vođstvom. Zato izdvojite vreme da se svesno prilagodite frekvenciji i uključite. Nađite udobno i tiho mesto na kojem nekoliko minuta možete uspostavljati vezu sa anđelima. Ugasite kompjuter, utišajte telefon, zatvorite vrata. Odredite nameru da se povežete s anđelima.

2. Raščistite svoj prostor - kada tek učite da se uskladite sa odgovarajućom frekvencijom i osetite prisutnost anđela, nered može jako odvlačiti pažnju. Stoga pre svesnog "uključivanja" u vođstvo svojih anđela, uredite svoj prostor: iznesite smeće, raščistite gomile stvari i pospremite, stavite sve na svoje mesto. Možete otvoriti prozore, pa pustiti u prostoriju svež vazduh i prirodno svetlo. Čist prostor pomoći će vam da raščistite i svoj um, što je ključni korak u uspostavljanju veze sa anđelima. Za lakše postizanje odgovarajućeg raspoloženja, u difuzor stavite malo eteričnog ulja, upalite nekoliko sveća ili zapalite malo žalfije.

3. Pročistite i podignite svoju vibraciju - ovo je nešto što dolazi ruku pod ruku sa raščišćavanjem svog