7 citata iz predivnog filma "The Intouchables": istinita životne priča o prijateljstvu, empatiji i ljubavi

"Ne čekaj da stvari postanu lakše, jednostavnije, bolje. Život će uvek biti komplikovan - zato nauči da budeš srećan sada. U suprotnom, izgubićeš dragoceno vreme."

"The Intouchables", francuski film rađen po istinitoj priči, pravi je slikovati prikaz koliko je empatija predivna stvar koja našoj duši pruža mnogo, a mi, u savremenom svetu, često zaboravljamo na njenu lepotu i blagodat.

Takođe, ovo je film o prijateljstvu, žrtvovanju, istini, ljubavi i promeni kroz pozitivan način razmišljanja.

Glavni akter u filmu je paralizovani bogataš iz aristokratskog društva koji za ličnog asistenta uzima potpuno suprotnog čoveka od sebe, čoveka "sa ulice".

"The Intouchables" je film u kojem se istovremeno prepliću drama i komedija, a od početka do kraja doživećete talas raznih osećanja, ali jedno je sigurno - ovaj film nas podseća koliko je zapravo život čaroban.

Predivna poruka iz filma "Avatar": Šta je prava, istinska i najlepša LJUBAV?Predivna poruka iz filma "Avatar": Šta je prava, istinska i najlepša LJUBAV?Da li sada razumete šta je istinska LJUBAV? Ja je zovem: Vođenje ljubavi sa DUŠOM!

Ukoliko niste gledali "The Intouchables", toplo vam preporučujemo, a evo nekoliko upečatljivih, emotivnih i poučnih citata iz filma:

"Bol te ponekad napusti, ali misli ostaju sa tobom."

"Ako ne možeš da plešeš, to nije muzika."

"Nije važno kakav si spolja, već zapravo kakav si iznutra."

"Ne čekaj da stvari postanu lakše, jednostavnije, bolje. Život će uvek biti komplikovan - zato nauči da budeš srećan sada. U suprotnom, izgubićeš dragoceno vreme."

"Ne odustaj. Nikada ne odustaj. Sve dok borba ne bude završena."

"Nadaj se dobrom i biće ti dobro."

"Navikli ste da živite tragično, ali ja nisam"

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.