6 ženskih imena koja donosi blagostanje i sreću: žene sa ovim imenom prati dobra energija celog života

6 ženskih imena koja privlače bogatstvo i radost!

Bioenergetski stručnjaci kažu da ime, zahvaljujući svojstvenoj energiji, može uticati na sudbinu njegovog vlasnika. Ispostavilo se da nosioci tih imena nikad ne posustaju, uvek su srećni i nasmejani.

U prvu grupu spadaju žene čija imena su privlačila bogatstvo i blagostanje. To su ova tri imena: Ana, Viktorija i Marina.

Žene koje nose ime Ana imaju više snage od drugih, one su marljive i uporne.

Duško Radović: ovo je najjednostavniji recept za srećuDuško Radović: ovo je najjednostavniji recept za srećuDuško Radović - ovo je najbolji putokaz ka iskrenoj sreći!

Viktorija je, u principu uvek i u svemu pobednik. Sposobnost da analizira situaciju i dar ubeđivanja joj pomaže da ostvari svoje ciljeve.

Marina se smatra prirodnim vođom. Ne plaši se velikog tima - s njima se odlično nosi. Marinin sitl upravljanja je onaj pravi.

U drugu grupu spadaju žene koje imaju moć da privuku imućne muškarce u svoj život. Ova grupa uključuje imena: Anastasija, Zlata i Sofija.

10 imena latinskog porekla: omiljena ženska i muška imena sa snažnim značenjem10 imena latinskog porekla: omiljena ženska i muška imena sa snažnim značenjemNajlepša imena za dečake i devojčice - latinskog su porekla i vrlo su jedinstvena!

Anastasije su skoro uvek one žene koje ne teže bogatstvu, ali život ipak donese obilje. Sudbina im je naklonjena i uvek žive dobro.

Ime Zlata privlači novac poput magneta. Žena koja nosi ovo ime uvek je upešna kada je reč o finansijama.

Sofiju krasi životna mudrost. Sudbina je naklonjena ženi koja nosi ovo ime. Sofija će mudro izabrati osobu koja je stabilna, pa će uvek imati lep priliv novca u kući, dok će ona sama raditi na tome da se to bogatstvo održi i proširi.

Izvor: Stil 

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.