5 ženskih imena za koja se veruje da nas štite do kraja života: vrlo su česta, ali imaju moćnu simboliku

5 imena za koja se veruje da štite svoje vlasnice celog života!

Roditelji ponekad svojoj deci daju imena koja im se jednostavno samo dopadaju, a poneki zadiru u veću simboliku i veruju da značenje imena može uticati na karakter osobe koja ga nosi.

Svako ime poseduje simbolično značenje, a mnoga imena sadrže i osobine koje roditelji žele da deca poseduju. Na primer, Mila, Draga, Ljubica (od ljubazna)...

Takođe, postoje imena za koje se veruje da predstavljaju neki vid energetskog štita i da čuvaju vlasnika od negativnosti tokom celog života.

30 najlepših havajskih imena za dečake i devojčice: kratka, jedinstvena i imaju predivno značenje30 najlepših havajskih imena za dečake i devojčice: kratka, jedinstvena i imaju predivno značenjeHavajska imena mogu biti zaista posebna jer većina ima zanimljivo značenje!

Evo koja imena imaju simboliku zaštite:

Aleksandra

Grčko ime koje označava zaštitnika, čuvara. Simbolično, žena sa ovim imenom poseduje unutrašnju snagu, hrabra je, uporna i lako pronalazi izlaz iz teških situacija.

Aleksandra, ime koje označava rizikovanje zarad ostavrenja ciljeva.

Viktorija

Ime Viktorija u bukvalnom prevodu znači pobednica. Simboliše osobu koja je spremna da pruži poslednji atom snage kako bi ostvarila svoj cilj. Ne dozvoljava da je prepreke sputavaju i hrabro korača putem samoostvarenja. Ona je uspešna, dosledna svojim snovima i principima i uvek ima poštovanje prema sebi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.