5 ženskih imena za koja se veruje da donose dobru energiju i svetlu sudbinu: jedno od njih je nosila i staroslovenska boginja lepote i ljubavi

Evo koja staroslovenska imena nose duboko značenje i veliku snagu!

Popularna i moderna imena sve više osvajaju srca roditelja, a neka stara, možna i predivna imena pala su u zaborav, piše Lovesensa.

Simbolika ovih starih slovenskih imena je vrlo moćna i veruje se da nosi sa sobom svetlu energiju i dobru sudbinu.

Evo koja staroslovenska imena nose duboko značenje i veliku snagu:

Velena

Ovo ime zvuči kao vrlo nežno, ali njegovo značenje je pomalo drugačije, jer Velena nosi sa sobom simboliku "komandovanja" i liderstva. Veruje se da ovo ime nose žene koje dominiraju i imaju sudbinu lidera.

6 ženskih imena koja donosi blagostanje i sreću: žene sa ovim imenom prati dobra energija celog života6 ženskih imena koja donosi blagostanje i sreću: žene sa ovim imenom prati dobra energija celog života6 ženskih imena koja privlače bogatstvo i radost!

Dariana

Iz ovog imena izvedena su moderna popularna imena Daria i Darija. Ovo ime nosi značenje "dar" ili poklon, a sa druge strane značenje "pobednik"Dariana ima nemiran, avanturistički duh, a veruje se da ovo ime nosi žena vesele prirode.

Lada

Ime Lada ima različita značenja, na primer, "žena" ili "draga". Ime takođe nosi i čuvena slavenska boginja lepote i ljubavi. Lada je simpatična, lepa žena koja osvaja svojom harizmom.

5 ženskih imena koja ceo život donose SREĆU: proverite da li i vi nosite ime koje privlači radost5 ženskih imena koja ceo život donose SREĆU: proverite da li i vi nosite ime koje privlači radostOtkrivamo nekoliko imena koja ženi donose svetlu energiju, nežnost i sreću tokom celog života!

Mila

Označava dragu i ljubaznu osobu koju odlikuje umiljatost i lepota. Veruje se da su žene sa ovim imenom šarmantne umetničke duše koje su uvek prijateljski nastrojene, ali su ranjive i ne trpe nepravdu.

Zlata

Veruje se da ovo ime sa sobom nosi dobru energiju i energiju obilja. Prema starom verovanju, zalata je žena koja lako ostvaruje uspeh u poslu i ljubavi. Njena pojava se ne zaboravlja tako lako.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.