5 ženskih imena koja ceo život donose SREĆU: proverite da li i vi nosite ime koje privlači radost

Otkrivamo nekoliko imena koja ženi donose svetlu energiju, nežnost i sreću tokom celog života!

"Kako nazovete čamac, tako će i plutati" - poznata je izreka. Ista stvar sa imenom koje beba dobija prilikom rođenja, piše Lovesensa.

Birajući ime za svoje dete, roditelji senadaju da će ime koje nosi detetu pomoći u budućnosti, biće njegov simbol i ukazivaće na njegove dobre osobine.

Postoje imena koja izazivaju prijatna osećanja, kao i ona stroga, gruba ili vladalačka koja povezujemo sa osobama na nekoj poziciji.

Numerološka analiza: kako da uz pomoć svog imena i prezimena pronađete svoj sudbinski brojNumerološka analiza: kako da uz pomoć svog imena i prezimena pronađete svoj sudbinski brojJedan od najvažnijih brojeva u numerološkoj analizi je ukupni jednocifreni broj vašeg imena i prezimena koji se naziva sudbinskim…

Antroponimija, nauka koja se bavi imenima, ukazuje da svako ime poseduje posebno značenje i da može uticati na život čoveka.

Za ženska imena je važno kakvu energiju nose - otkrivamo nekoliko imena koja ženi donose svetlu energiju, nežnost i sreću.

Vera - veruje se da su žene sa ovim imenom pametne , istinite, praktične i da idu ka svojim ciljevima i postižu veliki uspeh. Veruje se da je ovo ime poseduje moć privlačenja bogatstva i prosperiteta.

Anastasija - simbolizuije ženu koja donosi mir i harmoniju. Odlikuju je radoznalost, učenje, istrajnost i trud. Izuzetne su i autentične, pa je zato ovo ime često na vodećim pozicijama. Postoji verovanje da je srce Anastasije zlatno i dobronamerno.

50 najlepših hrišćanskih imena za dečake i devojčice: njihovo značenje potpuno će vas očarati50 najlepših hrišćanskih imena za dečake i devojčice: njihovo značenje potpuno će vas očaratiNajlepša hrišćanska ženska i muška imena - bićete iznenađeni kada otkrijete značenje nekih popularnih imena!

Elena - Ima značenje svetlosti i vatre. Elena je žena koja privlači i osvaja svojom energijom i lepotom. Kreativna je i posvećena svemu što radi.

Irina - ovo ime poseduje divno značenje jer simbolizuje mir. Odlkuje osetljive i plemenite, ali i hrabre žene koje se bore za pravdu. Komunikativne su, inovativne i vole da pomažu, ali je njihova privatnost vešto skrivena od radoznalih pogleda. Posvećena je porodici.

Ljubica - nepravedno zapostavljeno i zaboravljeno ime koje simbolizuje ljubav. Ljubice bi trebalo da budu dame koje su zabavne, zanimljive i mile. Imaju kreativnu energiju i lako se snalaze u svakom poslu. Ipak, ljubav je za njih zvezda vodilja.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.