5 signala koje šalju telo i um kada upoznate pravu ljubav: kako da znate da li ste sreli savršenog ljubavnog partnera

Ukoliko primetite sledećih pet signala, sreli ste savršenog ljubavnog partnera!

Vaš um i telo vrlo osetljivo reaguju na sve stvari koje se odnose na ljubav, piše Lovesensa. Ukoliko primetite sledećih pet signala, sreli ste savršenog ljubavnog partnera!

Neki od nas godinama nisu uspeli da pronađu pravu osobu. Moguće je da ste ga već upoznali, ali još uvek ne znate za to. U ovom slučaju, vredno je osluškivati šta telo i um pokušavaju da kažu.

Ako ste primetili ove znakove, suđena vam je večna ljubav: proverite da li je trenutni partner vaša srodna dušaAko ste primetili ove znakove, suđena vam je večna ljubav: proverite da li je trenutni partner vaša srodna dušaDa li ste upoznali svoju srodnu dušu? Ako se ovih 8 znakova pojavljuje u vašoj vezi, onda ste imali veliku sreću...

1. Vaše srce kuca brže

Adrenalin uzrokuje da srce brže kuca i da se dlanovi znoje.

MRI sistemom utvrđeno je da kada se zaljubimo, deo mozga koji reaguje na užitak počinje da svetli", objašnjava dr Laura F. Dabnei.

Ako vam srce zaigra, osećate blagu nervozu ili vam se dlanovi znoje, tečlo vas obaveštava da ste pronašli partnera za vas.

2. Leptirići u stomaku

Pored osobe koja vam se dopada, možete osetiti kako vam "leptirići lepršaju u stomaku". Ovaj efekat izaziva dopamin, koji se još naziva i "hormon sreće".

Kada se ljudi zaljube, nivo dopamina naglo poraste, osećate sreću i osećaj zadovoljstva iznutra.

3. Volite da budete u blizini ove osobe

Kada se nađete pored svoje srodne duše, telo počinje da povećava nivo oksitocina ("hormona ljubavi").

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.