10 načina da Univerzum čuje vaše želje ODMAH: evo kako da mu pošaljete jasnu poruku

Univerzum ispunjava želje samo ako mu pošaljete jasne poruke...

Da li ste ikada poslali poruku svemiru i pitali se zašto niste dobili očekivani odgovor? Bezbroj ljudi gleda u zvezde i pokušava projektovati svoje zahteve svemiru. Drugi praktikuju afirmacije pomoću kojih bruse svoje misli ili studiozno koriste zakon privlačenja na druge načine.

Kada ne vide rezultate, tužni su i pitaju se šta to rade pogrešno.

Ispod ćete pronaći 10 načina koja mogu pomoći da vas svemir čuje odmah.

Dogodiće ti se nešto JEDINSTVENO: evo šta svaki čovek treba da shvati na životnom putu (Osho)Dogodiće ti se nešto JEDINSTVENO: evo šta svaki čovek treba da shvati na životnom putu (Osho)Ne samo da su tvoji otisci prstiju jedinstveni, već je i tvoja duša jedinstvena.

Jasne poruke

Kada šaljete nejasne poruke, možete očekivati jednako nejasan odgovor. Savršen tekst vaše molbe/zahteva je onaj koji odražava upravo ono što želite.

Fokus

Fokusiranjem učinite vašu poruku moćnom. Zamislite šta želite da postignete i oslušnite, dodirnite, osetite i okusite pozitivan ishod u vašoj mašti.

Obogatite svoj sistem verovanja

Nemojte na svoju maštu gledati kao na inertne snove. Vaš um je stvaralačka kapsula u kojoj se formiraju i osnažuju ideje. Osim toga, mislite o svemiru kao o mestu. Vizualizirajte da je vaša poruka pismo sa napisanom adresom "Svemir" na kuverti.

Otpustite

Nakon što ste poslali zahtev, ne razmišljajte više o tome. Vaša poruka svemiru će doći do svog cilja.

Očistite vašu energiju

Oslobodite um od negativnosti, tako da kanal iz kojeg šaljete želje bude čist. Očistite negativne misli i osećanja pomoću meditacije, yoge, tai chi – a ili drugih oblika čišćenja energije.

Očekujte odgovor

Kada naručite pošiljku i treba vam biti dostavljena putem pošte, očekujete da će biti isporučena. Nadalje, pripremate se za njen dolazak. Ako čekate nove cipele, napravićete mesta u svom ormariću za cipele. Takođe, napravite prostor u vašem životu za ono što ste naručili od svemira.

Istražite mogućnosti prikupljanja.

Na primer, ako ste zatražili romantičnu vezu, nemojte sediti kod kuće.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.