Vreme je da istražite sopstvenu suštinu

Govoreći sebi: „Ja to već znam“ zatvaramo sebe za nova učenja. Priznajte sebi da niste uvek u pravu i da ne znate sebe, jer to je put ka novi i većim saznanjima...

lidija_2013

Dragi prijatelji,

Pozdrav iz Brisela, prestonice Evrope gde se, po prvi put u istoriji, odvija ITA akreditovani NLP Praktičar i Master Praktičar trening... A pogodite ko obučava učesnike?! Da, dobro ste pogodili - vaš trener!

Mi, iz Momentum Strategies, se ponosimo time što smo pioniri, istraživači i pronalazači novih i osnažujućih načina da delimo znanja i veštine. Velika je privilegija biti svedok transformacija naših učesnika iz dana u dan, biti prisutan u krugu poverenja i posvećenosti razvoju. Redovno viđam ovaj fenomen, i uvek osećam duboko poštovanje, divljenje i uvažavanje prema onima koji se odluče i posvete... Uprkos svemu...

Pravo je osveženje videti ljude kako graciozno i elegantno ostavljaju stare ograničavajuće načine iza sebe, i prihvataju nove načine bivstvovanja u ovom svetu. Oni se posvećuju, kao što sam i ja sama davnih dana, tome da nauče, primene, otelotvore sve ono što je sjajno u ličnom razvoju i promeni. Ostavljajući priče, prošlost i izgovore iza sebe, oni koračaju hrabro u veliku i još neistraženu teritoriju uma i tela.

I upravo me je ova radoznalost, ova strast za učenjem, ova detinja nevinost, ali ne i naivnost - inspirisala da napišem ovaj nedeljni Popcorn.

Vidite, dozvoljavanje sebi da „ne znate" s vremena na vreme, je sjajan način da otvorite sebe, svoj um i telo životu!

Znanje je moć. Ali misao da nešto znamo takođe može da bude zamka. Govoreći sebi: „Ja to već znam" zatvaramo sebe za nova učenja. Sigurna sam da ste primetili kako su neki ljudi zaglavljeni u sopstvenim uverenjima o istini - provodeći većinu vremena u opravdavanju svojih uverenja, kako sebi tako i nevinim posmatračima - i samo pojačavajući te svoje napore kada se pojavi dokaz suprotnog.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.