Spremanje za potpuno novu 2014. - 3.deo

Dok pripremate prostor za uvođenje novih stvari, vreme je da pronađete dobre nove stvari koje će napuniti prazan prostor ...

lidija_2013Dragi prijatelji,

Poznata je stvar da je po feng šuiu dobro da se, kad god unesete nešto novo u svoj dom, otarasite nečeg starog. Da vaš dom ne bi postao prenatrpan. Poklonite nešto nekome ili bacite da biste kreirali mesto za novo. Izbacimo staro, živelo novo!

I kao nastavak vaših priprema za novu godinu, apelujem na vas da napravite veliko prolećno čišćenje. Treba da završite što više tema, da oslobodite što je moguće više energije pre nego što donesete novogodišnju odluku.

Na ovozemaljskom nivou to može da znači ceo dan čišćenja vašeg stana ili kuće. Dan sortiranja kroz sve te stvari u vašem ormaru: ako ih niste koristili u toku prošle godine - hoćete li ih ikada koristiti? Da već ne posedujete neku od tih stvari, da li biste potrošili novac da je kupite?

Na nivou odnosa i veza to možda znači sortiranje vaših veza. Sigurni smo da ćete naći par onih gde bi jednostavna radnja, kao što je telefonski poziv, u par minuta raščistiti ono što ne bi moglo da se raščisti bez njega. I vi znate da bi ga trebalo obaviti. Taj poziv učtivosti da kažete da vam je žao što niste ranije zvali, ali...

U suštini, pitanje je - koji su to lako popravljivi odlivi vaše energije? To je pomalo kao u priči o farmeru čija je krava upala u jarak. Proveo je prvi deo dana izvlačeći kravu iz jarka, a drugi deo dana starajući se da krava više nikada ne updane u jarak. Nismo svi mi imali taj luksuz da provedemo drugi deo dana popravljajući sistem.

Ali, ko rano rani dve sreće grabi - pa sada možete da počnete da razmišljate, da pravite inventar mesta gde biste mogli da provedete samo malo manje vremena i energije da ne biste morali da trošite vreme i energiju kasnije.

Ako ste upoznati sa procesima koje učimo na našim radionicama i seminarima možda je sada trenutak da izdvojite malo vremena da zapušite energetske odvode svog života. Ali čak i ako ne znate pravi NLP ili druge tehnike koje učimo, vi već znate mnogo načina da rešite stvari. Možda je vreme da oprostite nekome, ili tražite nečiji oproštaj. Možda je vreme da počnete da zovete potencijalne poslodavce. Možda je samo vreme da duboko razmislite o nekim aspektima vašeg života ... neverovatno je koliko problema može da se reši kada je neko spreman da sedne i usmeri pažnju prema njima.

Nakon ovog mentalnog novogodišnjeg čišćenja molimo zapamtite da će, baš kao što priroda ne podnosi vakuum, vaš mozak naći nešto da radi. Vreme i misli nisu nikad prazni. Dakle, dok pripremate prostor za uvođenje novih stvari, takođe je vreme da pronađete dobre nove stvari koje će napuniti prazan prostor ... pa je sada veoma dobro vreme da počnete da razmišljate o tome šta želite u svom životu, šta su krajnje važne stvari kojima biste želeli da se radujete tokom sledeće godine! I što je najvažnije, ko treba da postanete kako biste poželeli dobrodošlicu i privukli sve stvari, situacije, i ljude koje želite!

Nastojte da ostanete verni svojim snovima!

Želimo vam srećan kraj ove godine i šaljemo vam okeane ljubavi,

Vaš super-pročišćen trener,
Lidija

P.S. U toku je upis za medjunarodno akreditovan NLP Practitioner u 6 Modula (jedan vikend u mesecu u periodu od 6 meseci u Nišu i Beogradu) po veoma pristupačnoj ceni, uz mogućnost plaćanja u 6 mesečnih rata!!!
Ovo je jedistvena prilika da za cenu jedne, dobijete dve obuke - klasični i novi kod NLP i jos mnogo toga novog iz sveta coaching-a i ličnog razvoja!
Prijave na info@momentum-strategies.com ili na 064 38 55 255

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.