Popcorn za dušu - Veliko Spremanje 2014 (4. deo)

Kada zaista zamislite nešto dobro, bez obzira da li je dostignuće, ili lepo iskustvo, to je pomalo kao da se sećate nečega, pomalo kao da kreirate buduću uspomenu.

lidija_2013Prošlonedeljni Popcorn za dušu je bio treći u seriji o pripremama za planiranje 2014., a ovo je njegov nastavak....

"2014. je bila godina kada sam..."

Dragi prijatelji,

Zamislite sledeće Novogodišnje veče, jedno jedino u godini...zamislite da ste u prilici da kažete "2014. je bila godina kada sam..." i da završite tu rečenicu sa živopisnim objašnjenjem kako ste pronašli unutrašnju snagu da prebrodite prethodno problematične prepreke, kako se vaš život podigao na potpuno novi nivo, kako ste dostigli i počeli da živite neki od svojih najvelinčastvenijih snova!

Zamislite!

To je moćna reč. Jer kada zaista zamislite nešto dobro, bez obzira da li je dostignuće, ili lepo iskustvo, to je pomalo kao da se sećate nečega, pomalo kao da imate takvo iskustvo upravo sada i kreirate buduću uspomenu. Uspomenu sa kojom možete da uskladite svoje akcije, da biste je zaista i iskusili u stvarnosti.

U osnovi, vaš cilj je veoma jednostavan. Treba da donesete odluku o svom novogodišnjem obećanju, koje će rezultirati u boljoj budućnosti za vas nego što bi ona bila da niste doneli odluku, da niste dali obećanje.

Treba da dodjete do toga da možete da se setite momenta kada ste sebi to obećanje dali (imajući u vidu da se u nekim tradicijama kaže da se neke vrste zakletvi, kada su jednom izrečene, obavezno i ispune), kada ste doneli odluku o tom obećanju, i čak da se setite ovog momenta dok čitate ove reči, i da znate da su oni bili sami začeci, početne tačke kreiranja 2014. jednom od najboljih godina koja je mogla da se desi.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.