Počnite život u izobilju

Naučite da koristite ono što nam pruža kosmos, prihvatite da ste samo vi tvorci svoje sreće i živite kvalitetno i lepo.

lidija_2013

"Izobilje je kvalitet života koji živite i kvalitet života koji dajete drugima" - J.K. Rowlings

Dragi prijatelji,

Bila je ovo zanimljiva nedelja. Završila sam drugi modul na jednom od naših kurseva za NLP Praktičare - imamo najbolje učesnike i iskustvo je neverovatno.

U medjuvremenu sam saznala da sam ušla sam u najuži izbor za prestižnu nagradu trenera godine Udruženja Profesionalnih Trenera, Coach-a i Konsultanata - sreća sreća radost.

No, ono što ove nedelje želim da podelim sa vama je razultatima bogato iskustvo na temu izoblja, kao i uvide sa nedavno održane radionice na istu temu u Nišu

Ne samo da naučnici otkrivaju dijamantske planete tamo negde, daleko u svemiru, nego je i ova planeta bogata. Veoma, veoma bogata. Sve više i više novca cirkuliše sve brže i brže svake godine ovom planetom. To znači da se odvija sve više transakcija. Većina njih su na obostranu dobrobit onih koji u njima učestvuju.

Nekada davno bogaćenje je bilo stvar krađe resursa. Od industrijske revolucije to više nije tako. A mi živimo u vreme još jedne revolucije - verovatno čitate ovaj tekst na internetu - a možda čak nosite internet u svom džepu! Svet je prepun mogućnosti, lakše je nego ikada naučiti nove stvari, stvoriti vrednost i povezati se sa ljudima.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.