NPL metodama do životne suštine: Vreme je da počnete da živite život

Vreme je da se probudite i shvatite da ono šta je zasta važno ste vi. Pravi vi! Vaše prave želje! Vaši snovi! Vaša sušta suština - vaša Duša!

Živite život!

Podignite ruke svi vi kojima je dosta uklapanja u tuđe aršine, dosta ponašanja po nepisanim pravilima i očekivanjima, dosta konstantnog prilagođavanja svoje autentičnosti - dosta prilagođavanja onoga ko ste zaista! Dosta da uvek morate da se spuštate za nivo ili dva. Dosta da morate da se pretvarate da ste neko ko niste!

Što je dosta, dosta je. Uvek će biti onih koji se neće slagati sa vašim životnim izborima, zato što kada podignete svoju igru na viši nivo to više ne odgovara ideji koju oni imaju o vama. Ne sviđa im se kada više niste zarobljeni u kavezu za koji veruju da vam odgovara!

Da li živite svoju istinu svakoga dana...

Mi nismo životinje ili robovi. Mi ne možemo biti ukroćeni ili držani u kavezu. Sloboda je naša osnovna potreba - iz slobode kreiramo, sanjamo i ostvarujemo nemoguće.

I ako ovih dana osećate da ste van forme, da ste zaglavljeni, da vam je neudobno u sopstvenoj koži - ako osećate da dobijate manje od života nego što zaslužujete - pogledajte oko sebe:

Ko ili šta u vašem životu doprinosi tome da igrate na malo?
Ko ili šta u vašem životu vam govori da bi trebalo da očekujete manje od sebe?
I dok se prisećate svojih nametnutih životnih izbora, pustite svoju omiljenu muziku, uzmite parče papira, i počnite da pišete dok igrate - da, dok igrate!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.