Novogodišnja anđeoska poklon priča o oduševljenju

Zašto su nam ljudi obuzeti oduševljenjem tako divni....

Svim ljubiteljima andjeoskih pričica posvećujem tekst o andjelu Oduševljenja koji mi se na kraju ove godine našao u rukama u vidu šarene andjeoske karte.

Priča o oduševljenju priča je o našoj unutrašnjoj svetlosti, o iskri u nama, o varnici koja svetluca iz naših dubina, čega se vredno podsetiti uoči novogodišnje proslave kada nam je fokus na spoljašnjim svetlima, na treperavoj dekoraciji po ulicama, na šarenim lampionima na novogodišnjoj jelki... Uživajmo u ovom svetlosnom šarenišu, no ne zaboravimo ni svetlo u nama samima....

Oduševljenje je uzlet naše duše. To je stanje u kome naše unutrašnje svetlo postaje dostupno i nama i svima oko nas. To je stanje blistavosti, zračenja, svetlosti koja se zarazno širi na sve i svakoga kao neodoljiva iskra koja u jednom trenu može zapaliti svemir. To je proplamsaj večnosti u nama koji privremeno probija sve naše obmane, naše odbrane, naše opreze, sve strategije smišljene i spravljene spram spoljnjeg sveta. To je provala božanskog koje u naletu raskida sva naša sitna, ljudska ograničenja. To je objava naše neodoljivosti. Nemoguće je odoljeti oduševljenju, kao što je nemoguće odbaciti iskru. Oduševljenje je poziv na varničavi spoj koji u trenu može povezati najveće različitosti i premostiti najudaljenije obale.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.