Novi SMART model i novi svet: NLP tehnika koja vas vodi do zacrtanog cilja

Radite iste stvari, stvari koje najbolje znate, a sve vreme želite nešto novo? Evo kako da bolje isplanirate svoje ciljeve...

lidija_2013

Dragi prijatelji, za mene je pravo zadovoljstvo da slušam ljude kako pričaju o svojim ciljevima i da im pomognem da te ciljeve ostvare. I primetila sam da većina mojih koučing klijenata su radi da počnu planiranje svoje sledeće godine sada i da postave rezolucije! To za mene ima mnogo smisla!

Septembar je obično vreme u godini kad se vraćamo sa odmora i počinjemo da razmišljamo o novoj fazi! Drugim rečima, septembar je postao januar za ljude koji planiraju!

Koliko često zaista provodite vreme OVDE i SADA...

Zašto čekati do januara da se počne sa postavljanjem ciljeva i donošenjem rezolucija, kad možete da počnete sad! Što pre to učinite, bolje će biti!

Planiranje nije uvek lako, jer neki ljudi imaju tendenciju da se zaglave u svojim starim paradigmama, radeći iste stvari, stvari koje najbolje znaju, sve vreme želeći nešto novo.

Sigurna sam da znate o čemu govorim. Svi to radimo, i budimo iskreni, u nekom trenutku u svom životu, svi smo to radili! Ako neki od vas nisu, volela bih da vas upoznam!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.