Isceljujuća moć pouke

Kako se povezati sa samim sobom, sa onim što jeste i što želite da budete...

lidija_2013

"Mi smo svi leptiri. Zemlja je naša opna" - LeeAnn Taylor

Dragi prijatelji,

Kao što neki od vas već znaju, ja sam počela svoj "odrasli" život kao bankar. Bilo je to vreme kada sam mislila da je raditi za najbolju investicionu banku na svetu znak da sam "uspela" u životu. Mislila sam da je uspeh tu. Radila sam sa ljudima koji su brzo pričali, puno pušili, pili litre kafe i pretvarali se, veoma dobro :-), da je to to, da je to ono što svako potajno priželjkuje ali se plaši da prizna :-)!

I ja sam brzo pričala, pušila i pila kafu. Puno sam radila i puno se zabavljala. Nikada nisam ni pomislila o posledicama takvog brzog načina života. Naš mentalitet je bio takav da smo se osećali nepobedivo i mislili da nam duvan, kofein, kasno leganje i rano ustajanje, zajedno sa teškim i stresnim poslom, ne mogu naškoditi... sve dok nisu.

Sećam se kako se kod mene, skoro preko noći, ušunjala upala pluća ... Nepozvana... Osećala sam groznicu, kašljala sam i kijala, ali sam mislila da je to samo prolazna prehlada, ništa vredno brige... Nastavila sam da idem na posao, u teretanu, da se sastajem s prijateljima i završavam obaveze... Sve do jednog jutra kada nisam mogla ni da ustanem. Morala sam da izostanem s posla i da odem kod lekara. Upala pluća. Teška. Dve nedelje mirovanja, odmaranja, uzimanja antibiotika i injekcije. Ovo je bilo nešto potpuno novo za mene. Ja sam stvorena za akciju, pomislila sam. Mirovanje nije za mene...

Pa, prijatelji moji, u toku te dve nedelje sam se vratila osnovnim stvarima. Počela sam da se pitam šta želim, šta mi je potrebno, i kako želim da moj život izgleda (to nikada nisam uradila tokom desetak godina u banci). Pitala sam se gde ja vidim sebe za deset godina, i verujte mi, koliko god da sam se trudila, nisam mogla da vidim sebe u bankarstvu. Ipak, to je bilo jedino što sam znala. To je bilo sve što sam nekad "mislila" da želim.

Tokom prve nedelje mog bolovanja, prijateljica me je pozvala i ponudila da povede iscelitelja sa sobom. "Nekoga ko radi svakakve neverovatne stvari" - bile su njene reči, ne moje :-), većinom stvari vezane za desnu hemisferu mozga (teritoriju do tada za mene relativno neistraženu, ili da kažem teritoriju koju sam prihvatila, ali se nisam usudila da podržim).

Rekla sam da. I verujte mi, kao što kažu, ostatak je istorija!

Ozdravila sam relativno brzo. Osetila sam isceljujuću moć mirovanja i uživanja u tišini. Slušanja svog tela, svake ćelije svoga bića. Usledilo je učenje vizualizacije i meditacije... Otkrila sam svet NLP-a, Energetskog NLP-a, različitih modaliteta lečenja...

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.