Dopustite svojoj maloj iskri ludila da zablista

„Data vam je samo jedna mala iskra ludila i, ako je izgubite, vi ste niko i ništa!" - Robin Vilijams

lidija_2013

Hej prijatelji,

Nadam se da ste dobro, da uživate i napredujete ovog leta koliko i ja!

Proteklih mesec dana je bilo vrtoglavo... Sa osam uzastopnih nedelja NLP treninga u Beogradu, Nišu, Briselu i Londonu, konačno sam spremna da uzmem par slobodnih dana i isplaniram odmor, pre nego što nastavim sa još malo NLP-a u Švedskoj, Španiji i Srbiji!

Ali, pre nego što to uradim, htela sam da vas pitam: Kada ste poslednji put dozvolili sebi i osetili se bezbedno da budete ono što jeste? Vi - bez pretvaranja, vi - sa svojom punom autentičnošću u poletu? Znate one momente kada vam mala luda ideja padne na pamet, i pre nego što uopše imate šansu da joj poželite dobrodošlicu i ponudite šolju čaja, ona nestane u moru malog mentalnog brbljanja začinjenom strahom i osudama...

Tokom treninga, često čujem da ljudi kažu kako je jedan od glavnih razloga što pohađaju obuke taj da nauče da budu ono što jesu, da pronađu slobodu, da počnu da žive autentično, i da dozvole sebi da se oslobode okova koje im je sredina nametnula, a oni slepo prihvatili. Da oslobode svoje unutrašnje genije!

Razumem njihovu potrebu za autentičnošću i doslednošću, jer da bi naučili da budu bolji NLP praktičari, coach-i, treneri, treba prvo da nauče umetnost samo coaching-a, umetnost da se osećaju dobro u svojoj koži u odnosu na to ko su i kako se pojavljuju u svetu.

U cilju ovladavanja umetnosti bivstvovanja onoga što jesmo, mala iskra ludila koju svi imamo, treba da se kultiviše, hrani i neguje svaki dan! Jer, kako je pokojni Robin Williams rekao: „Data vam je samo jedna mala iskra ludila, i ako je izgubite, vi ste niko i ništa!"

Upravo me je ta mala iskra ludila inspirisala da odvedem grupu briselskih NLP Praktičara i Master Praktičara u „Magritte" muzej, gde su polagali deo ispita! Upozorili sam vas da je Momentum Strategies stil predavanja dizajniran za življenje i napredovanje u 21. veku, pružajući vam tehnike da se razvijate, istražujete i podignete život na viši nivo... autentično i bez izvinjenja!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.