Da li živite svoju istinu svakoga dana

Zagledajte se duboko i dugo u svoj život. Svoj svakodnevni život. Počnite da ga istražujete, rasprostrite ga i zagledajte se u svaki njegov delić, ali učinite to objektivno...

lidija_2013

Dragi prijatelji,

Kako ste? Da vi? Kako živite ove januarske dane? Da li idete putem svojih novogodišnjih ciljeva koje su neki od vas postavili još decembra? Ili ste primetili da se kolebate, da se dvoumite, da klizite u duboku, dobro znanu i poznatu rupu izgovora i otpora?

Ako to radite, počnite da mislite, i počnite da mislite brzo i jasno! A ako mislite da ima vremena, epa, izvinite što moram da vam saopštim... nema ga! Ušuškati se u razmišljanje da ima dovoljno vremena je stara paradigma. Vreme je za pokret. Vreme je za akciju. Vreme je da se probudite i uzdrmate sve što je bilo fino, udobno, poznato...

"Vremena se menjaju", kako je dobri stari Bob Dilan rekao, a kad se vremena menjaju mi moramo da se menjamo sa njima ... Ili ćemo izumreti! I slobodno mogu da pretpostavim da je jedna od namera vaše Duše ne da izumre, već da napreduje, da raste i prosperira. A kako postići to, čujem kako pitate? Pa... Jednostavno.

Zagledajte se duboko i dugo u svoj život. Svoj svakodnevni život. Počnite da ga istražujete, rasprostrite ga i zagledajte se u svaki njegov delić, ali učinite to objektivno. I dok to radite, zapitajte se sledeće pitanje: kad bi ovo bila vaša poslednja godina na planeti, da li biste je proživeli na način na koji je živite sada? Neki od vas možda... No iz mog iskustva iz rada sa klijentima, većina vas ne bi.

Promena počinje od vas...

I ako pripadate kategoriji ljudi koji bi živeli život drugačije, kako biste ga živeli? Kako biste se postavili? Šta biste radili, što sada ne radite? Kako biste se počastili? Šta bi vam bio prioritet broj 1? Zamislite život gde ste potpuno i kompletno srećni. Zadovoljni, ispunjeni. Živeti život iz srži i u skladu sa namerom vaše Duše...

Zamislite život bez maski, lažnih razgovora. Zamislite sa živite svoju istinu svakog dana. Bez straha da će vas osuđivati, kritikovati. Bez potrebe da se pretvarate da ste neko ko niste. Organiski čist život. Život bez aditiva. Život sa vama potpuno u njemu.

Kada živite iz svog centra i na zadovoljstvo svoje Duše, lako je ostati veran svojim željama. Ništa nije teško i sve je lako. Nemorate ništa da radite, i možete sve da radite. Moje iskustvo je pokazalo da kada je promena neminovna, jedina osoba koja vas sprečava da napredujete ste vi, još preciznije, nasledni strahovi u vama. Strahovi koji čak nisu ni vaši. Staro predačko programiranje. Programiranje koje nema veze sa vama.

Pozitivna energija: naše oruđe promena...

Tako da ako ovih dana imate osećaj kao da ste okovani, i da želite da se oslobodite, sada je vreme da to uradite! Pustite svoj život neka leti visoko i slobodno kao orao, odbacite stara ograničavajuća verovanja, kao zmija staru kožu, probudite u sebi snagu jaguara, i poput kolibrija počnite da pravite buku i da preuzimate sopstveni život!

Postupajući tako, polako ćete početi da živite sa namerom! I promena koju ste očekivali tako dugo će konačno postati dostižna. Biće vam na dohvat ruke... Možda ne onako kako ste se nadali da će doći, ali doćiće. Sve što vam treba je da budete voljni i spremni!

Sa ovim na umu, želimo vam aktivan i drugačiji ostatak meseca. A evo i jedne divne pesme. Uživajte!

Posvećeni vašem kontinuiranom uspehu,

Lidija & Thomas

Lidija Marković Rosati

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.