Živeo život: open floor plesno-terapijski ciklus

Plesna praksa Open Floor podržava inteligenciju tela. Plesaće se kako bi se što češće prepuštali sadašnjem trenutku u kojem se životna energija kreće kroz nas.

Ovaj ciklus namenjen je svima koji se interesuju za lični rast i razvoj, bez obzira da li plešu ili meditiraju već godinama ili nisu nikada do sad. Pod plesom mislim na ono kretanje koje telu prija, na koreografiju koju svako za sebe lično kreira tako što prati pokret koji želi da se izrazi. Otvorićemo plesni prostor za praćenje impulsa u telu, za duboko disanje i osloboditi prostor za nešto što je spremno da se pojavi.

Termini održavanja su sredom od 19h do 22h i to
7, 14, 21. i 28. marta (4. marta je pauza), zatim, 11,18. i 25. aprila. Mesto održavanja će biti naknadno objavljeno.

Dobrodošli ste bez obzira na plesno iskustvo, uzrast, pol, fizičku kondiciju. Bilo da volite da plešete ili se stidite i ne osećate najudobnije dok se krećete, a želite da probate da izađete izvan zone komfora u neki novi komfor u telu, Open Floor je izbor za vas.

Voditeljka Hana Stamatović je učiteljica Open Floor metode, master psihologije i psihoterapeutkinja. Pored specijalizacije u zemlji i Evropi, završila je trening program za psihoterapeuta plesom i pokretom u Kaliforniji. U svom pristupu kombinuje znanja iz Konstruktivisticke psihoterapije, Gestalt Awarness prakse i Telesne psihoterapije. Preko deceniju vodi grupe i radi sa pojedincima, integrišući u svom pristupu prakse koje izučavaju vezu između tela i uma. Njen psihoterapijski rad, kao i radionice koje vodi, prožete su i inspirsane ovim učenjima.

Broj učesnika je ograničen. Obavezne prijave i informacije na: hanastamatovict@gmail.com

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.