Za ljubitelje ličnog razvoja: Harmony međunarodni edukativni letnji kamp

Harmony program je međunarodni edukativni letnji kamp na kom ćete se zabaviti i raditi na ličnom razvoju.

Otkrijte ovog leta Harmony program. Harmony program je međunarodni edukativni letnji kamp. Dođite i pridružite se na Harmony programu od 16. juna do 6. septembra. Provedite nedelju dana ili više na Jadranskom moru u divnoj, opuštenoj, nezaboravnoj atmosferi. 

- Otkrijte... ogromno plavo more, miris Jadranskog mora, maslina, cveća, lavande… Čuda prirode i novo okruženje u kom ćete sresti mnogo novih prijatelja i biti u društvu opuštenih, raspoloženih i prijateljski nastrojenih ljudi.
- Povežite se sa istomišljenicima i "pticama sličnih pera", sa prirodom, sa novim zanimljivim ljudima i na kraju, ali ne manje bitno, sa svojim unutrašnjim bićem.
- Rastite... Kroz razne seminare postaćete pozitivnija, energičnija i optimističnija osoba, otićićete na viši stepen ličnog razvoja...
- Predavači iz celoga sveta sa svih kontinenata, njih 60 će Vam omogućiti širokim spektrom predavanja izvrsnu detoksikaciju uma, tela…
- Detoksifikacija sa radom na sebi uz pomoć vegetarijanske ishrane, čajeva koji se beru na ostrvu i seminara koji ćete pohađati u iskonskoj prirodi gde je povezanost sa elementima vazduha, vode, vatre i  zemlje veoma izražena.
- Zabavite se. Leto je vreme za zabavu, druženje, uživanje na divnim plažama, u zvučnoj kupki, jogi, plesu, zabavu sa onima koji su na Harmony programu.
- Pridružite se, ako možete u smeni od 28. juna 2019. kada će Jasmina Kovačev održati seminar "Poboljšajte komunikaciju sa svojom okolinom".

Prijave i više informacija na telefon 069/427-6669
www.TehnikaEmocionalneSlobode.com

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.