Webinar Ajurveda: Kako ojačati imuni sistem? – dr Avishek Mishura

Holistička akademija Maya organizuje veoma zanimljivu online radionicu sa izuzetnim lekarom Avishek Mishrom, specijalistom pulsne dijagnostike u ponedeljak 8. juna 2020. Tema seminara je DINCHARYA – dnevni režim po Ajurvedi.

Office yoga (19)

Office yoga (19)

Na seminaru ćemo čuti i naučiti koje sve dnevne rutine Ajurveda preporučuje kako bi ojačali naš imunitet, probavni sistem, fizičko i mentalno zdravlje i još puno toga. Saznaćemo kako da detoksifikujemo sistem na poptuno zdrav i prirodan način i da aktiviramo našu vitalnost i dugovečnost.

Dincharya će nas naučiti kada je nabolje vreme za šetnju, vežbanje, kupanje, meditaciju, obroke, učenje, rad, molitvu, relaksaciju i spavanje. Primena ovog režima će održati naš um, telo i dušu zdravim!

Kada praktikujemo ovaj dnevni režim izuzetno aktiviramo naš imunitet i štitimo se od bolesti, infekcija, virusa…

Naučite i razumite koje su balagodeti ranog ustajanja, čišćenja jezika, korišćenja ulja u nosnicama, i još puno toga…

Blagodeti Dincharya-e: balansira doše, pomaže u varenju, podiže imunitet, podstiče radost, mir, dugovečnost, pozitivnu disciplinu.

Tokom seminara imaćete priliku da postavite pitanja. Prevod sa engleskog je obezbeđen.

Doktor Avishek Mishra je studirao Ajurvedu na Univerzitetu Radživ Gandi u Indiji i stekao diplomu BAMS (Bachelor in Ayurveda medicines and surgery). Od tada, već 12 godina radi kao ajurvedski konsultant, u kompaniji Šri Šri Ajurveda. !

Nauka o životu ili Ajurveda, može se primenjivati bez bojazni od negativnih posledica. Različite ajurvedske tehnike i pristupi leče i najupornije hronične tegobe i predstavljaju zdrav i prirodan način da se izborite sa posledicama stresa.

Datum i vreme: 08.06.2020. u 18.30h

Za informacije i prijave: Milica Kisić, 064 212 7874, m-milica@hotmail.com

Nakon uplate dobijate link za povezivanje na Zoom webinar.

Vebinar se održava sa prevodom na srpski jezik

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.