Tehnologija Svesti Sunca

Kada je u pitanju razvoj naših energetskih centara značajno je razumeti da se svaki energetski centar naslanja na prethodni i zato je, da bi smo razvili naredni, bitno da prethodni centar bude stabilan

Za jednu formiranu ličnost, za normalan i skladan život bez problema, prva tri centra su ključna. Prva, druga i treća čakra, su medjusobno zavisne jer su povezane jedna s drugom. Uvek krećemo od prve čakre koja traži da smo dobro uzemljeni. Prva čakra predstavlja najširu osnovu piramide u kojoj se nalazi naša baza. To je osnova u kojoj mi osećamo stabilnu, široku i jasnu povezanost sa Zemljom. Druga čakra nas vodi ka ostvarenju, ka materijalizaciji, ka rastu i razvoju, ka davanju plodova života koje dobijamo iz tog osnovnog prvog nivoa. Ona nas gradi i vodi nas ka trećem nivou koji predstavlja sam vrh piramide. Treći nivo je deo gde mi imamo svest, gde imamo Sunce.

Teme:

 

  • Energetska osnova ličnosti u predelu solarnog pleksusa.
  • Energetska i mentalna osnova izraza ličnosti.Mentalno prepoznavanje jedinstva sa drugom osobom ili okolnošću
  • Solarna svest
  • Kosmička Svest
  • Dve faze treće čakre
  • Dve vežbe treće čakre

Ovaj kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti, kao deo edukacije celog modula Tehnologija Svesti ili kao zaseban, jednodnevni kurs.

Više informacija na info@keplerunited.org

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.