"Tajna uspeha" radionica Marie Diamond u Beogradu

Marie Diamond je tajna uspeha mnogih holivudskih zvezda, multimilionera, vrhunskih sporstista, ona je akter čuvenog filma i knjige „Tajna“ i zaslužna za njihov planetarni značaj, žena koja je iscelila sebe sa 15 godina, kada su doktori od nje odustali.

Marie Diamond će održati jednodnevnu radionicu "Tajna uspeha", 15. decembra u Beogradu. Na zalasku jedne i početku sledeće godine, ovaj događaj će biti prilika za sve prisutne da pravilno postave svoje novogidišnje ciljeve vezane za posao, novac, zdravlje, dobre odnose i druge oblasti života, dobijajući jednostavne, odmahprimenjive smernice od stručnjaka čiji kvalitet je već prepoznalo više od pola milijarde ljudi širom sveta.

Radionica je namenjena svima koji žele da budu uspešni u bilo kojoj sferi svog života i iskreni na putu svog uspeha. Značaj i iskustvo Marie Diamond čini da je radionica veoma korisna različitim ljudima:

Radionica je namenjena:
Svima koji žele da unaprede svoje životne okolnosti: odnose, posao, materijalno stanje, zdravlje, znanje i slično;
Svima koji su se umorili od loših odnosa i žele da poboljšaju ovaj segment svog života;
Poslovnim ljudima koji žele da dobiju jasne smernice za svoj dalji razvoj;
Stručnjacima koji se bave različitim oblastima ličnog razvoja i žele da podele svoje znanje sa jednim od najvećih svetskih stručnjaka.

Informacije i prijave na Lepo mi je stranici.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.