Stvaralačka inteligencija i put ka novom modelu življenja: predavanje i osnovni seminar

Stvaralačka inteligencija povezana je sistemom spojenih sudova sa racionalnom, verbalnom, numeričkom, socijalnom, spacijalnom, a njeni najsnažniji neraskidivi elementi jesu duhovna i emotivna inteligencija.

Prolazak kroz osnovni nivo programa „Stvaralačka inteligencija" čiji je autor vizuelni umetnik Jelena Blečić omogućava razvijanje novog modela življenja. Program je satkan kao posledica bezuslovne ljubavi i poverenja u život, autodidaktički oformljen a predložen kao model života pun stvaralačke inteligencije i stvaralačkog identiteta.

Glavni stubovi našeg istinskog razvoja i življenja ali i stvaraoca u nama, jesu duhovna i emotivna pismenost koji su ujedno i glavni kamen spoticanja ukoliko ih ne osvestimo, ne negujemo i ne razvijamo kontinuirano.

Predavanje i osnovni seminar održaće se u nedelju 3. decembra 2017. od 12h u prostorijama Kepler instituta na Novom Beogradu. Više informacija možete dobiti putem e-mail adrese: jela.blecic@gmail.com

Tema Jelenine umetnosti je integritet individue, povratak na njena potopljena prava, reč je o posvećenom poštovanju sreće kao izvora svih prirodnih stimulansa. Tokom 20 godina Jelena Blečić je posvećenim radom došla je do autodidaktiičkih uvida. Eksperimentima i strpljivom proverom sagradila je program u više nivoa, kojim svoja znanja o formiranju i jačanju stvaralačke inteligencije i stvaralačkog identiteta kao cvetu života, želi da prenese kroz inspiraciju, znanje i novi model življenja.

Docent je na Fakultetu Savremenih umetnosti u Beogradu, pomoćnik dekana za marketing FSU i stipendista države Meksiko. Osnivač i umetnički direktor projekta Fun Fan. Bavi se slikarstvom, autorskim dizajnom, teorijom stvaralačkog indetiteta, primenjenom psihologijom. Kao vizuelni umetnik, Jelena Blečić aktivno stvara gotovo pune dve decenije, a za sobom ima skoro 20 samostalnih izložbi i veliki broj realizovanih kampanja i projekata.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.